Universitatea “Perspectiva – Int”

– noi oportunităţi, noi perspective,
– studii superioare universitare

CLADIREA_site 4

Acreditarea de Stat Seria AU –000126 din 27.05.2004

Ciclu I – Diplomă de licenţă

Specialităţi:

Ciclu II – Diploma de master

perspectiva-banner

Studiile se desfasoara in limbile: română, rusă. Programele de mobilitate se efectuază în limba engleză.  Studiile sunt cu plata, in baza de contract. Se oferă facilități și studii gratuite cîștigătorilor concursului republican Europa la Noi Acasă. Mobilități cu susținerea programului UE ERASMUS+. Forma de studii – cu frecventă la zi si frecventa redusă. Pentru persoane cu studii superioare – Masterat,  studii în a doua specialitate, programe de formare continuă.

Universitatea dispune de conditii pentru o activitate de succes și o dezvoltare stabilă și dinamică: cadru profesoral de o inalta calificare, bibliotecă,  spații pentru studii și cercetare dotate tehnic, cafenea studenteasca, Atelier de creație, Centru de Business, Centru Universitar de Orientare și Dezvoltare Profesională, Centru de Informare Europeană, Centru de Cercetare, Formare și Informare în domeniul Truismului și Serviciilor Hoteliere creat cu suportul proiectului TEMPUS LMPH.

Studenții beneficiază de stagii practice și semestre de mobilitate în baza acordurilor de cooparare semnate cu parteneri din Austria, Bulgaria, Grecia, Italia, Romania, Rusia, Spania, Turcia, Ucraina.


Comisia de Admitere:

Adresa: mun. Chisinau, Str. Alba Iulia 75
Universitatea „Perspectiva-INT”, birou 203
Tel: (+373-22) 74-79-58, (+373-22) 74-66-31, (+373-22) 58-92-50

APLICĂ ON LINE: www.perspectiva.md

e-mail: university@perspectiva.md