Programul Au Pair
– Cel mai bun start pentru un viitor de succes

Ideea de a trăi cel puțin jumate de an în altă țară fascinează majoritatea tinerilor. Fie că vrei să îți trăiești visul American, să urmezi studiile în una din universitățile din Europa  sau să vizitezi locurile istorice ale Chinei, unde totul este diferit de ale noastre.

Cu ajutorul programului AU PAIR această experiență este posibilă.

Iată destinațiile spre  care poți pleca, locui și călători timp de un an:

Statele Unite ale Americii,
Germania, Franța,
Marea Britanie,
Olanda,
Belgia,
Spania,
Austria,
Elveția,
Danemarca,
Norvegia,
Suedia,
Finlanda
China.

Programul este unul flexibil, și acopera practic orice scop al tinerilor. Programul îți oferă posibilitatea să:

  1. Călătorești în locurile pe care le-ai văzut doar prin articolele dedicate turismului și pe imagini din internet.

  2. Cunoști oameni din diferite țări, te simți ca un Columb, descoperind tot mai multe culturi, tradiții și te integrezi practic în orice comunitate.

  3. Îți ridici simtitor nivelul de engleză, franceză sau germană. Ba chiar și ai ocazia să înveți o limbă exotică de la participanți ca și tine și la cursurile pe care le vei frecventa.

  4. Înveți să lucrezi în medii care în Moldova nu le-ai întâlni, ceea ce te face să fii mai flexibil și mai adaptabil în viitoarea ta carieră, lucru foarte important pentru CV-ul tău.

  5. Înveți să ai grijă de tine, să-ți bugetezi banii și să devii o persoană responsabilă și în afara Moldovei.

  6. Faptul că ești în program îți minimizează la maximum cheltuielile, asta dacă ai încerca să călătorești din cont propriu, astfel poți vedea mai multe cu bani mai puțini.

  7. Multe universitati din Europa oferă burse de studii pentru cetățenii străini, care cunosc limba străină la nivel avansat. Faptul că vei avea o experiență internațională este un avantaj enorm atât dacă vrei să depui actele la vreo universitate de peste hotare sau dacă îți cauți un job.

Noțiunea de Au Pair se traduce la egal, programul deosebindu-se de majoritatea programelor pentru tineri, prin faptul ca participantul la program locuiește în familie ca un membru al familiei, în calitate de sora sau frate mai mare. Au Pair- este șansa de a te acomoda ușor în altă țară, de a te simți ca acasă, concomintent crescând cunoștințele de limbă străină, să îți faci prieteni, să intri la studii la universitatile de peste hotare și să obții o sumedenie de impresii positive la cele mai avantajoase condiții. Mai ales că familia gazdă își asumă majoritatea cheltuielilor.

Vrei sa afli mai multe?

Atunci sună la numarul 022.890.889

sau accesând link-ul www.joboffers.md