Universitatea Danubius, fondată în anul 1992, este o universitate europeană modernă, dinamică și antreprenorială, perfect adaptata societății noastre contemporane.Internaționalizare, antreprenoriat, open și online sunt termenii–piloni care ne definesc activitatea, politicile care vor susține și vor direcționa determinarea noastră de a îndeplini obiectivele misiunii Universității „Danubius”, universitatea care a reușit să se conecteze comunității globale prin calitatea, profesionalismul, entuziasmul și implicarea oamenilor săi: studenți, profesori, personal nedidactic, absolvenți.

În prezent, în cadrul Universităţii „Danubius” din Galaţi îşi desfăşoară activitatea 3 facultăţi (Facultatea de Drept, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale) cu 24 programe de studii, din care 9 programe de studii universitare de licență, 11 programe universitare de masterat şi 4 programe de studii postuniversitare şi o Şcoală Postliceală, înființată sub egida Fundației Universitare Benone Puscă (detalii: www.univ-danubius.ro).

Adaptarea la nevoile comunităţii precum şi implicarea, prin resursele sale, în soluţionarea problemelor cu care se confruntă comunitatea globală sunt aspecte integrate ale misiunii Universităţii „Danubius, care constă în promovarea cunoașterii și a inovării, prin oferirea unei experiențe unice de învățare, cercetare și dezvoltare, indiferent de vârstă, experiență, nivelul de cunoaștere sau forma de pregătire a studenților și clienților săi.

Periodic, Universitatea „Danubius” organizează evenimente (Ziua Carierei, Târg de Joburi, Workshop-uri etc.) care facilitează dialogul dintre angajatori şi studenţi sau absolvenţi, jucând astfel un rol activ în facilitarea accesului pe piaţa muncii naţională şi internaţională.

Poți aplica la una sau mai multe facultăți în cadrul Universității. În cadrul facultății pentru care ai optat, prima specializarea aleasă este cea principală, iar celelalte specializări sunt utilizate dacă nu ești declarat admis la specializarea principală, caz în care se vor evalua următoarele în ordinea specificată. Se vor trece maxim 4 opțiuni/facultate.

Proces înscriere

Taxele de înscriere la Danubius sunt:

  • Licență: 120 lei/facultate (pentru programele în limba română) și 180 lei/facultate (pentru programele în limba engleză)
  • Masterat: 150 lei/facultate (pentru programele în limba română) și 225 lei/facultate (pentru programele în limba engleză)

Licență

 

Masterat

Universitatea Danubius promovează cunoașterea și inovarea prin oferirea unei experiențe unice de învățare, cercetare și dezvoltare, indiferent de vârstă, experiență, nivelul de cunoaștere sau forma de pregătire a studenților și clienților săi.

 

%d bloggers like this: