Universitatea de Studii Europene din Moldova

 

USEM_LOGO

Universitatea de Studii Europene din Moldova (USEM) este o instituție privată de învățământ superior, acreditată de către autoritățile statale ale Republicii Moldova, în conformitate cu legislația în domeniu.

USEM și-a început activitatea la 7 octombrie 1992 (fiind succesoarea instituției superioare de învățământ „Academia de Drept din Moldova”). Obiectivele principale ale Universității de Studii Europene din Moldova sunt: pregătirea, perfecționarea și recalificarea la nivel superior a specialiștilor și cadrelor științifice în diverse domenii, promovarea cercetărilor științifice, asigurarea aspirațiilor de aprofundare și extindere a studiilor superioare de licență, masterat și doctorat.

Universitatea de Studii Europene din Moldova promovează cele mai noi tehnologii educaționale şi informaționale în procesul didactico-științific, care este orientat spre formarea calitativă a specialistului contemporan, în conformitate cu imperativele Procesului de la Bologna.

USEM dispune de cadrul legal, care permite organizarea și desfășurarea studiilor universitare la ciclul I – licențiat (studii la zi și frecvență redusă), ciclul II – masterat (studii la zi) și ciclul III – doctorat (studii la zi și frecvență redusă).

FB_Link

Contacte:

Mun. Chișinău, str. Gh. Iablocikin, 2/1
Tel: +373 22 509 122
Fax: +373 22 509 128

e-mail: info@usem.md
web:  www.usem.md