Echipa Proiectului Naţional Admiterea MD lansează Catalogul Admiterea 2010 – ghid practic pentru candidaţii la studii,, care conţine lista ofertelor de studii a majorităţilor instituţiilor de învăţământ din Moldova şi cele mai prestigioase de peste hotare. CATALOGUL va fi tipărit de o calitate editorială deosebită, într-un tiraj de 9.500 exemplare, care va fi difuzat GRATIS în majoritatea şcolilor, liceelor din republică, în baza unui contract cu Poşta Moldovei, iar o parte spre vânzare în chioşcurile specializate.

Vă propunem să deveniţi membru al acestui proiect, publicând pe paginile CATALOGULUI, ofertele dvs de studii şi promovare. În colaborare cu site-ului www.admiterea.md, vom detalia oricare anunţ sau ştire despre evenimentele organizate în cadrul instituţiei şi companiei. Astfel, în baza unui contract, pe parcursul întregului an, vom informa operativ persoanele interesate despre ofertele lansate.

 

Admiterea MD este un nume recunoscut în mediul studenţesc şi academic, precum şi la nivel oficial, datorită unui acord de colaborare încheiat cu Ministerul Educaţiei şi Tineretului din Republica Moldova.

Suntem deschişi oricăror propuneri de colaborare şi sperăm să găsiţi atractivă oferta noastră.

Boris HAREA, Managerul Proiectului Naюional ADMITEREA.MD
Tel.: 069.022.441  Email:  info@admiterea.md, site: www.admiterea.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *