O hartă publicată de un site satiric indică la ce categorii sunt pe primul loc fiecare ţară din lume, scrie Business Insider. Moldovenii sunt trecuţi pe harta sub eticheta „consum de alcool”, românii apare pe hartă ca fiind pe primul loc la viteza de download, bulgarii „trăiesc visul american” iar ucrainienii sunt renumiţi pentru metodele anticonceptive.

Site-ul DogHouseDiares.com a adunat informaţiile preponderent de pe portalul enciclopedic Wikipedia.

Potrivit unui clasament realizat de Net Index anul trecut, Timişoara este oraşul cu cea mai bună viteză din lume pentru descărcarea conţinutului de pe Internet, cu o viteză de download de 90,41 Mbps, aproape dublă faţă de următorul oraş clasat, Vilnius.

Danemarca este recunoscută pentru sistemul de educaţie extrem de bine pus la punct, iar Venezuela pentru numeroase titluri „Miss Univers” obţinute de-a lungul timpului,

Pe de altă parte, cehii sunt renumiţi pentru consumul de bere, finlandezii sunt consideraţi mari băutori de cafea, iar grecii pentru producţia de ulei de măsline, scrie Business Insider.

Pentru Japonia, cuvântul cheie este „roboţi”, în vreme ce China este „definită” deopotrivă de cantitatea de emisii de dioxid de carbon, dar şi de dezvoltarea sectorului energiei regenerabile.

mareste harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *