Sistemul de învăţământ ceh permite tuturor studenţilor internaţionali care studiază în universităţile publice este absolut GRATUIT, cu aceleaşi drepturi ca fiecare student ceh. Singura condiţie – cunoașterea limbii cehe şi trecerea cu succes a examenelor de admitere la universităţile publice din Cehia. Învăţământul superior, pe bază de plată doar în universităţile private sau în limba engleză în universităţile publice. Preţul de formare profesională depinde de specialitate, unele facultăţi, aceasta variază de la 5000 USD la 12 mii USD pe an.

Majoritatea studenţilor străini preferă să treacă un curs special anual de pregatire, care este cu plata, in scopul pregătatirii pentru examenele de admitere, câştigând astfel experienţă de comunicare în universităţile cehe şi in mediul lor, şi apoi sa continuă studiile superioare în Republica Cehă – GRATUIT.

Expertul pentru pregătirea studenţilor străini la admiterea in universităţile cehe este Institutul de pregatire lingvistică si profesionala – Universitatea Charles din Praga, unul din cele mai vechi universităţi din Europa. printre scolile similare nu este egal in practica de pregătirea studenţilor pentru examenele de admitere în universităţile Cehe. De-a lungul anilor, institutul a lansat şi a dat posibilitatea de a studia în Republica Cehă a zece mii de studenţi străini. Amploarea şi calitatea formării profesionale furnizate pot fi judecate incepind cu separarea studenţilor în unităţi specializate în cele patru centre de instruire. Timp de un an de instruire intensivă, studenţii străini dobândeasc cunoştinţele necesare şi sprijinul necesar pentru a trece examenele de admitere. Este important să reţineţi că această asistenţă este oferită numai pentru instituţia noastră, deoarece am înţeles întreaga complexitate a acestui proces şi, prin urmare, mergem in intimpinrea studenţilor noştri. 

Detalii

 Banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *