Ambasada Statelor Unite ale Americii în R. Moldova anunţă concursul anual de burse pentru următoarele programe :  The Fulbright Scholar Program, The Fulbright Faculty Development Program,  The Hubert H. Humphrey Fellowship Program.


The Fulbright Scholar Program oferă granturi cercetătorilor, profesorilor universitari şi experţilor din diferite domenii care au titlul de doctor sau echivalentul experienţei profesionale în domeniu, pentru realizarea unor studii de cercetare în Statele Unite.
The Fulbright Faculty Development Program oferă profesorilor universitari şi administratorilor care au cel puţin doi ani de experienţă în domeniu, oportunitatea de a explora metodologia de predare şi tehnicile de elaborare a curricum-ului în SUA.
Programul de Burse Hubert H. Humphrey se adresează persoanelor  care au deja merite demonstrate de lider.  La absolvirea acestui an, candidatul va primi un certificat din partea guvernului american.
Data limită de depunere a actelor este 1 iunie 2009. Mai multe informaţii le puteţi afla de la Secţia pentru Cultură şi Presa a Ambasadei SUA la Chişinău, la numărul de telefon – 40 83 00 sau  pe pagina web: http://moldova.usembassy.gov/