Elegante, talentate şi frumoase! Aşa au fost apreciate toate participantele la concursul de frumuseţe «Regina primăverii». Manifestarea a avut loc la Liceul teoretic Mihai Viteazul din capitală şi face parte dintr-o serie de activităţi de creativitate extraşocalere.


Organizarea acestui concurs a început de la o scrisoare a fetelor dintr-a 8-a D, care i-au expediat-o lui Moş Crăciun cu rugămintea de a participa la un concurs de frumuseţe. Şi cum Moşul este darnic, le-a îndeplinit această dorinţă. E adevărat că pentru aceasta a fost antrenată o armată întreagă de profesori, coregrafi, interpreţi, stilişti etc
Diana: Salutare! Mă numesc Diana, am 14 ani, sunt participanta cu N 5 şi sunt foarte fericită că particip la acest concurs. Liceul nostru e super! Totul în el e bine, profesorii sunt cei mai buni, cei mai aleşi chiar din toată ţara!
Rînd pe rînd, cele 6 participante si-au demonstrat calităţile artistice. Fetele s-au pregătit pe cinste: au dansat şi au cîntat într-un decor de toată frumuseţea, realizat de elevii claselor cu profil tehnologic. De fapt, tot ce vedeţi în imagine este rodul muncii claselor cu profil teatral, coral, coregrafic, arta vorbirii etc.
– Copiii noştri sunt plini de energie, de speranţă în aşteptarea multor lucruri frumoase. Cred în tot ce-i mai frumos şi noi sigur ca-i susţinem, spune Anişoara Mereacre, director adjunct, organizatorul concursului.
– Mi-a plăcut foarte tare concurenta cu numărul doi. Îmi place tare sărbătoarea aceasta şi cred că va cîştiga ea.
– În liceu, de patru ori pe an noi organizăm concursul regina primăverii, regina verii, toamnei şi iernii. Este vorba de o motivaţie serioasă pentru crativitate care contează, conchide Nelly Berezovschi, director, liceul M.Viteazul.
Toate domnişoarele au avut o prestaţie bună, dar cocursul e concurs şi întotdeauna cineva învinge. În urma deliberării juriului, Regina primăverii în liceul Mihai Viteazul a devenit Margareta Cazacu. De fapt, după cum au remarcat susţinătorii a învins prietenia, eleganţa şi frumuseţea. La liceul teoretic Mihai Viteazul studiază peste 1300 de elevi.