Studenții Universității Libere Internaționale din Moldova (ULIM) au inițiat o acțiune inedită de promovare a acestei instituții de învățământ superior. Zeci de tineri au participat la un flash mob în cadrul căruia studenții care își fac studiile la această instituție, inclusiv cei străini, au redat dragostea pentru ULIM în doar trei cuvinte. În acest sens, organizatorii au împărțit panglici albe și albastre, culorile-simbol ale universității, pe care studenții au scris un gând bun și de mulțumire dedicate ULIM, scrie sfm.md.

„Universitatea e familia mea”, „J’aime beacoup ULIM”, “Viitorul ușilor deschide”, “We are the best”, „Inima mea e ULIM”, sunt doar câteva dintre ele. Mesajele au fost scrise în zeci de limbi, printre care chineză, coreeană, franceză, engleză, azeră, turcă, ucraineană. Participanții spun că scopul acestei acțiuni a fost de a face cunoscut sloganul ULIM: „Noi nu învățăm pentru școală, ci pentru viață”, noteaza shok.md.

Viitorul tinerilor depinde în mare parte și de universitatea pe care o aleg, iar studenții de la ULIM și-au asigurat un viitor frumos, îndemnându-i și pe alții să se alăture familii ULIM, care promovează idealurile democraţiei, libertăţii spiritului, a culturii și a creativităţii. Tinerii au dansat pe ritmurile piesei arhicunoscute lui Pharrell Williams – „Happy”. Este de menționat că la ULIM învață studenți din peste 30 de țări al lumii, printre China, Israel, Turcia, Nigeria, Coreea de Sud și altele.

Inițiativa aparține studenților și a fost realizată în colaborare cu Centrul pentru Cooperare Internațională ULIM. Mai jos vă prezentăm un clip realizat de studenți de la flash mob.