Sa inveti o limba straina pare destul de dificil in ziua de azi, mai ales daca ai un program destul de incarcat. Din fericire, cand vine vorba despre invatarea unei limbi straine, exista foarte multe site-uri care iti vin in ajutor, scrie pickthebrain.com!

Daca pana acum ti se parea dificil sa inveti o limba straina, aceste site-uri iti dovedesc ca procesul de invatare poate fi foarte simplu si distractiv. In plus, din moment ce totul se desfasoara online, nu mai trebuie sa-ti faci griji ca intarzii la cursuri sau ca nu ai material didactic.

10 site-uri care te ajuta sa inveti o limba straina foarte repede

1. Invata o limba straina in doar 100 de zile

Vrei sa inveti o limba straina in proportie de 99% in doar 100 de zile? Foarte multi experti sustin ca este necesar sa inveti doar cele mai comune 1.000 de cuvinte ale unei limbi straine, apoi totul va fi foarte simplu. Programul oferit de site-ul www.rypeapp.com iti pune la dispozitie zece cuvinte noi in fiecare zi, oferindu-ti informatii despre pronuntie, scriere si in ce fraze pot fi folosite acele cuvinte. Fiecare task zilnic dureaza maximum cinci minute, insa la finalul programului de 100 de zile vei fi multumita de rezultate.

2. Schimb de conversatie

Sa inveti o limba straina poate fi foarte usor daca faci conversatie online. Acest site iti ofera posibilitatea sa te imprietenesti cu oameni din toate colturile lumii si sa invatati impreuna o limba straina. Este un exercitiu foarte usor si vei reusi sa inveti o limba straina intr-un timp destul de scurt.

3. Ai uitat o limba straina? Invat-o din nou in doar 21 de zile

Daca ai un program foarte incarcat, dar vrei sa reinveti o limba straina, acest site iti vine in ajutor. Este disponibil 24/7, ai acces la foarte multe informatii si cursuri online, poti sa urmezi oricate lectii iti doresti, in orice moment al zilei, in orice zi din saptamana. Momentan, site-ul se adreseaza vorbitorilor de limba spaniola, dar ai posibilitatea sa vorbesti cu un nativ si sa-ti imbunatatesti vorbirea.

4. Michael Thomas

Daca tu consideri ca reusesti sa inveti o limba straina mult mai usor daca ai acees la cursuri audio, Michael Thomas este alegerea perfecta. Acesta iti pune la dispozitie foarte multe inregistrari care te vor ajuta sa inveti foarte repede o limba straina. Trebuie doar sa te obisnuiesti cu ideea ca vei fi nevoita sa exersezi de una singura.

5. Duolingo

Duolingo este una dintre cele mai populare platforme pentru invatarea unei limbi straine. Fiind foarte usor de utilizat, aceasta aplicatie te ajuta sa inveti o limba straina intr-un timp foarte scurt si foarte putin efort.

6. Busuu

Busuu este o aplicatie asemanatoare cu Duolingo, dar iti ofera posibilitatea sa descoperi si sa identifici noi cuvinte din orice limba straina pe care vrei sa o inveti. Partea buna este ca poti sa descarci aceasta aplicatie direct pe telefonul tau, asa ca poti sa inveti oricand.

7. Fluentin3Months

Fiind cunoscut drept cel mai popular blog pentru invatarea unei limbi straine, Fluentin3Months, iti ofera posibilitatea sa inveti tot ceea ce vrei despre o limba straina. Blog-ul este creat de Benny Lewis, care iti pune la dispozitie foarte multe tutoriale si carti care te ajuta sa inveti foarte repede o limba straina.

8. Memrise

Memrise este un site foarte bun care te ajuta sa inveti aproape orice iti doresti, nu numai o limba straina. Ai la dispozitie foarte multe jocuri interactive si puzzle-uri care te ajuta sa inveti foarte repede orice iti doresti. Ai posibilitatea sa inveti spaniola, franceza, italiana sau oricare alta limba straina.

9. BBC Languages

Acest site, BBC Languages, creat de BBC, are foarte multe clipuri, tutoriale si puzzle-uri care te ajuta sa inveti foarte repede o limba straina. Aici, ai la dispozitie foarte multe informatii care iti sunt de folos in viata de zi cu zi, cum ar fi sa comanzi mancare intr-un restauran sau sa ceri indicatii intr-un oras strain.

10. Babbel

Babbel este o platforma online, dar si o aplicatie pentru mobil, asa ca ai posibilitatea sa inveti oricand o limba straina. Ai la dispozitie foarte multe imagini si tutoriale audio cu cele mai bune informatii. Are o interfata destul de simpla si costa in jur de 15 – 20 de dolari pe luna.