Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova vă invită la Ziua Uşilor Deschise, care se va desfăşura sâmbătă, 27 mai 2017.

 

În această zi Universitatea își deschide larg ușile special pentru Dumneavoastră, potențialii mediciniști, și vă oferă oportunitatea să participați la o întâlnire cu rectorul instituției, prorectorii, decanii și cadrele profesoral-didactice şi să aflaţi mai multe informații cu privire la ofertele educaţionale ale USMF „Nicolae Testemiţanu”.

Reprezentanții Comisiei de admitere vor fi la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde la toate întrebările privind organizarea procesului de înmatriculare la Universitatea noastră.

Totodată, veți avea posibilitatea să vizitați aulele și sălile de studiu, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Muzeul de anatomie, laboratoarele științifice, centrele de informare Infomedica, căminele studențești, Aleea savanților și medicilor iluștri şi alte obiective din cadrul Universităţii.