Miss Universitate 2012 a fost aleasă după o competiţie dură în care fetele au fost supuse probelor de frumuseţe şi cultură generală. Concurentele au trebuit să impresioneze juriul şi fiecare în parte să demonstreze că este cea mai bună. Evenimentul a avut loc aseară, într-un club din Capitală, anunta Publika.

Cele cinci probe la care au fost supuse participantele sunt: prezentarea, proba de inteligenţă, prezentarea costumului de baie şi a costumului sportiv. De asemenea, fetele au trebuit să defileze în rochii de mireasă.

Concurentele au fost susţinute de rude şi prieteni.

“Este ingenioasă, este foarte bravo şi cred că într-adevăr merită să câştige. Daniela, suntem cu tine. Succes”, a menţionat o tânără.

“Ca să ajungi aici este nevoie de mult curaj, perspicacitate şi perseverenţă. De aceea merită să fie apreciate pentru asta”, a spus o un bărbat.

Titlul de Miss Universitate 2012 i-a revenit studentei de la Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă, Daniela Golovatâi. Pe lângă coroniţa de Miss, ea s-a ales cu multe alte premii printre care o rochie de mireasă de la un renumit salon de mariaj.

“Am avut emoţii foarte mari, emoţii de învingătoare. A fost mai greu azi, deoarece au fost opt concurente foarte puternice. Dar în final a fost bine”, a menţionat câştigătoarea titlului Miss Universitatea 2012, Daniela Golovatîi.

Nici celelalte concurente nu au plecat acasă cu mâna goală. Juriul le-a acordat câte o diplomă, premii băneşti, dar şi produse cosmetice.

“Fetele au fost extraordinare, au fost foarte bine pregătite şi au dat dovadă că reprezintă la nivel fiecare instituţie de învăţământ din care face parte. Sincer, am rămas uimit. Am prezentat foarte multe concursuri de Miss, dar acesta mi-a plăcut poate cel mai mult”, a menţionat prezentatorul şi producătorul evenimentului, Mircea Bass.

Miss Universitate este un concurs de frumuseţe care îşi propune să descopere tinere talente în lumea modeling şi este susţinut de Ministerul Tineretului, Educaţiei şi Sportului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *