Tinerii din Republica Moldova care au optat pentru o bursă de studii  la una din universităţile din România, pot verifica dacă au fost sau nu admişi. Ministerul Educaţiei de la Bucureşti a prezentat lista candidaţilor din R.Moldova admişi la studii universitare de licenţă pentru anul de stusii 2009-2010. În listă figurează circa 900 de tineri care îşi vor continua studiile în România.

Incepand cu ziua de ieri tinerii basarabeni din Moldova asteaptau cu sufletul la gura rezultatele admiterii pentru studii in Romania. Desi in Metodologie se precizeaza data publicarii rezultatelor pana cel tarziu 31 august, functiunarii de la Consulatul Romanii au promis publicarea acestora pe 20 august.

Dupa nenumarate interventii in decursul zilei de ieri la Ministrul Educaţiei, Cercetării şi Inovării facute de carte Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti si Timisoara astazi le avem publice.

Ministerul a justificat intarzierea publicarii rezultatelor din cauza unor verificari amanuntite ce priveste listele admisiolor in evitarea unor posibile greseli.

Incontinuare puteti gasi rezultatele admiterii la studii in Romania a tinerilor etnici romanni preluate de pe siteul oficial al Ministerului.

Lista finală a candidaţilor din Republica Moldova admişi la studii de licenţă în România, începând cu anul universitar 2009-2010

Lista finală a candidaţilor din Macedonia admişi la studii de licenţă în România, începând cu anul universitar 2009-2010

Lista finală a candidaţilor din Diaspora admişi la studii de licenţă în România, începând cu anul universitar 2009-2010

Lista finală a candidaţilor din Bulgaria admişi la studii de licenţă în România, începând cu anul universitar 2009-2010

Lista finală a candidaţilor din Albania admişi la studii de licenţă în România, începând cu anul universitar 2009-2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *