Proiectul Naţional Admiterea.MD a lansat cel mai complet catalog cu ofertele de studii de la centrele naţionale şi internaţionale de instruire, şcolile de meserii, colegiile şi universităţile din Republica Moldova.


„Noi vă oferim toată informaţia de care aveţi nevoie pentru ca, în cunoştinţă de cauză, să puteţi face o alegere potrivită pentru viitorul vostru. Suntem recunoscători partenerilor noştri – Ministerului Educaţiei şi Tineretului din Republica Moldova, tuturor instituţiilor de învăţământ, centrelor de instruire – care au contribuit la editarea acestui catalog. Partenerii noştri sunt cei care, asemeni părinţilor, vin să vă povăţuiască cu înţelepciune, să vă sprijine şi să vă ofere informaţia de care aveţi nevoie pentru a deveni mai buni”, se arată în prefaţa catalogului. Editorii catalogului au prevăzut pentru candidaţii la studii şi un concurs cu premii substanţiale.

Conceput sub forma unui ghid util şi practic pentru toţi candidaţii la studii şi realizat într-o manieră grafică deosebită, catalogul „Admiterea.MD” poate fi găsit deja la toate chioşcurile şi oficiile poştale din republică. Alături de Catalogul „Admiterea.MD”, Proiectul Naţional Admiterea.MD oferă informaţii ample despre campania de admitere şi pe site-ul  www.admiterea.md. Pe tot parcursul anului pe adresa www.admiterea.md puteţi găsi informaţii ample despre activităţile desfăşurate de instituţiile de învăţământ din republică şi de peste hotare, despre burse, training-uri, noutăţi din domeniul educaţional etc.

Cel mai complet catalog cu oferte de studii il gasiti in chioscurile Omniapresa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *