După ce a studiat în Statele Unite, un student chinez a rămas şocat.

Am fost în America de ceva timp. Și pentru a spune adevărul, de data aceasta încă mai simt remușcări pentru această alegere! Mass-media occidentală ne-a dus în eroare că Statele Unite este o țară modernă! Am visat să studiez acolo, am găsit toate modalitățile de a ajunge la superputerea acestei țări.

Dar, din păcate, ceea ce am văzut în Statele Unite este o dezamăgire totală!

 1. Industria

America este doar un sat uriaș, în creștere lentă!

În liceu, am fost învățați cât de mult crește industria, cu atât mediul este mai agresiv. Știm că un oraș industrial trebuie să aibă o mulțime de coșuri, fabrici și praf peste tot. Este simbolul industrializării. Dar în această țară nu există niciun coș de fum! Puteți vedea câteva lucruri mici pentru a vă decora casa!

Și în Statele Unite, vedeți doar apă curată, unde să găsiți moară de lemn, oțelărie pe râu! Acest aer pur este un semn al unei societăți primitive și nimic mai mult! Nu există nici o urmă de industrializare!

 1. Economia

Americanii nu știu cum să facă afaceri! Știți, țara lor nu sunt locuri unde autostrada nu ajunge, ajunge în fiecare sat îndepărtat, dar nu o să vedeți nici o stație de taxare! Acesta este tot aurul montan!

Aș vrea să construiesc câteva stații de taxare! Cu siguranță o jumătate de lună este suficient pentru a cumpăra castelul cu vedere la Oceanul Atlantic!

Pe ambele părți ale autostrăzii sunt grupuri de lacuri idilice liniștite. Cu toate acestea, guvernul a permis păsărilor să se învârtă în apă, fără să se gândească să construiască grădini pentru a profita. Americanii nu au nicio minte economică.

 1. Construcția

Construcția americană este foarte primitivă. În plus față de o mână de zgârie-nori în marile orașe, sunt destul de sigur că aveți foarte puțin beton în Statele Unite. Casele americane sunt fabricate din lemn și alte materiale ușoare.

Încearcă să crezi că până acum lemnul este încă folosit pentru a construi case, se poate spune că nivelul de arhitectură al acestei țări străine este departe de nivelul trecutului dinastiei noastre!

 1. Cultură

Americanii au un mod de gândire care este depășit.

Când am ajuns prima dată în SUA, am închiriat o mașină de bagaje de 3 USD. Dar nu am bani. Un american mi-a plătit 3$ pentru asta și m-a însoţit să-mi ridic lucruri! De asemenea, această persoană este dispusă să deschidă ușa pentru mine și să mă întrebe dacă am nevoie de ajutor? Asta este!

În China, acestea au fost doar în anii 50 și 60 ai secolului trecut – iar acum comportamentul este prea vechi.

În acel moment oamenii doresc să fie “ipocriți”, dar acum nu suntem. Acum ar trebui să trăim mai pragmatic și mai modern! Gândirea americanilor este înapoiată cum avem acum zeci de ani și nu există nici un semn că pot ajunge din urmă!

Cum poţi caştiga bani și nimeni nu-ţi va fi dator?

 1. Bucătăria

Americanii nu știu cum să se bucure de carnea de animale sălbatice.

Într-o seară, eu și colegii mei am mers într-un alt oraș, dintr-o dată a sărit un cerb. Prietenul meu a observat imediat și a evitat ciocnirea. Toată lumea știe că acest tip de accident poate deteriora mașina. Cu toate acestea, autoritățile nu știu cum să se ocupe de animalele sălbatice.

Americanii nu știu nici măcar cum să le mănânce, chiar dacă nu există restaurante care să vândă carne de animale sălbatice, nu le pasă de carnea animalelor sălbatice ca de cerb și nici nu colectează coarnele pentru care poţi câştiga o mulțime de bani!

Americanii încă trăiesc cu aceste animale sălbatice și chiar iau măsuri pentru a le proteja. Într-adevăr, este o societate prea primitivă!

 1. Stilul

Americanii nu au stima de sine! Profesorii americani nu le pasă prea mult de aspectul lor, nu au așa-numita atitudine științifică. Profesorul Davis, de exemplu, este un profesor de psihologie extrem de bine cunoscut, care, la pauză, a mâncat adesea biscuiți cu studenții din biroul său și le-a vorbit despre filme sau despre starul chinez Zhang Ziyi! Nu avea stilul maiestuos al unui om de știință și asta ma făcut teribil de dezamăgit!

Studenții postdoctorali nu au scris niciodată doctoratul. Faceți cartea dvs. de vizită la fel ca în țara noastră. Nici măcar nu știu cum să se exprime. Pentru a deveni educați cu astfel de profesori!

În China, funcționarii publici acum par să știe cum să atragă respectul oamenilor, chiar și directorului unui organ de conducere din China, care este chiar mai puternic decât președintele. musculare american-l! Un cetățean de clasa a treia din China este departe de a fi un cetățean de primă clasă din Statele Unite!

 1. Școala

Elevii americani nu au idealuri înalte. Ei nu au nici o intenție de a merge la școală pentru a ajunge în guvern! Nu există școală pentru președinte, secretar, viitor comisar. Nu au teme ca studenții chinezi, destul de ciudat în America.

Școlile din Statele Unite se concentrează asupra moralității, în primul rând pentru a ajuta copiii să devină cetățeni calificați, apoi pentru idealuri pe termen lung. Deveniți un cetățean calificat? Un nou concept de a asculta vechiul!

 1. Și tu

Americanii fac o afacere din boala lor. Mai întâi merg la doctor, apoi prescrie medicul. Apoi iau baza de prescriptie medicala pentru a cumpara medicamente, cumpară, apoi consultă farmacistul cum să foloseasca … oh, care nu poate fi la fel de rapid ca in China … Nu inteleg de ce in Statele Unite disting examenul cu vanzarea drogurilor … care ar trebui să fie separate de profitabilitate cu responsabilitate!

Evident, spitalele din Statele Unite nu știu cum să facă bani! De ce trebuie să spui pacientului numele de medicament? … doar pentru ca ei să fie exclusivi să vândă medicamente la prețuri de zece ori mai mari! Există prea multe oportunități de afaceri lucrative pe care nu le știu să le exploateze, în mod evident economia capitalistă de piață a SUA este moartă!

 1. Apăsați

Opinia publicului american nu contează! Uneori sunt complet nerăbdătoare de ignoranța americanilor.

De exemplu, când știau că China a avut posturi de televiziune și ziare, mi-au pus o întrebare atât de stupidă: Sa dovedit că China a avut și ziare? Sună enervant!

 1. Spiritualitate

Americanii au o viață spirituală foarte gustoasă. Nu înțeleg de ce, înainte de fiecare masă, au murmurat câteva dintre cuvintele Bibliei atât de prostești: “Dumnezeu să binecuvânteze Statele Unite”.

Este atât de amuzant: dacă Dumnezeu să binecuvânteze America, cum poate America să fie înapoiată, simplă, atât de simplă? Cât de bun este Dumnezeu? Ar trebui să petreceți acel timp pentru a merge la ceremonie ca și în țara noastră!

Asta este modern, nu-i așa!

Creierul înrădăcinează aceste gânduri

 1. Stilul de viață

Americanii nu au conceptul de timp. Indiferent cât de mare este povestea, americanii ascultă, ascultător, în așteptare … Și noi – după cum știți – mult mai înțelepți!

Indiferent cât de aglomerate suntem, avem încă abilități mari de a împinge, ceea ce economisește timp și evită oboseala când așteaptă! Dacă cineva știe să meargă după repede, atunci rezultatele economisesc mai mult timp.

Dar americanii plânge din nou nu cunosc lucrurile bune!

 1. Comerțul

Magazinele din Statele Unite au un stil de tranzacționare foarte nerezonabil: vă puteți aduce mărfurile înapoi câteva săptămâni după ce le-ați cumpărat, chiar și fără un motiv. Nu avem nimic de schimbat bunuri fără să țipăm!

 1. Siguranța

America nu este sigură deloc! Spun acest lucru pentru că 95% din case nu au o rețea anti-furt și nu există garduri în jurul lor, iar lucrurile ciudate sunt: ​​nu știu unde merg hoții? Există multe case frumoase luxoase pe care mulți americani nici nu le știu să blocheze ușa când dorm noaptea. Este absolut nesigur!

 1. Trafic

Americanii sunt atât de timizi și de slabi, deci nu știu! Spun asta pentru că 95% dintre șoferi nu îndrăznesc să reacă la semnalul roșu a semaforului! În țara noastră, cei mai mulți șoferi au curajul.

Și chiar dacă 99% dintre americani au mașini, obiceiurile lor de conducere sunt ciudate: Cât de mult trafic este, dar nu suficient pentru a auzi gălăgia străzilor. Cum pot să compar străzile din Statele Unite cu străzile pline de viață din China?

 1. Sentimentul

Americanii sunt foarte emoționali și nu par să aibă sentimente. Cât despre 95% dintre angajații americani nu se gândesc la ce să facă pentru petrecerea de nuntă a sefului lor sau pentru copiii sefului lor, ei nu trebuie să stoarcă niciodată avantaje pentru a-și îngriji șeful. În China, este cineva suficient de nebun pentru a trece cu vederea posibilitatea de a avea grijă de șeful său? Cu alte cuvinte, cine îndrăznește să facă asta? Să vedem, poporul chinez știm cât de mult iubim liderul nostru!

 1. Sharp

Americanii nu sunt suficient de ageri! 99% dintre americani merg la școală, merg la muncă și avansează, fără să știe necesitatea unui “plic” pentru a deschide o ușă … pentru ai ajuta să se promoveze. mai repede, ca poporul chinez!

Atunci ce altceva să mergeți în SUA?