Un bărbat din SUA a mâncat trei luni numai de la McDonald’s, iar rezultatul a fost unul extrem de surprinzător, scrie Daily Mail.
Profesorul de biologie John Cisna din Iowa susţine că a slăbit 16 kilograme, iar nivelul colesterolului său a scăzut de la 250 la 170, măncând timp de trei luni doar produse fast-food.
Bărbatul a vrut să demonstreze că, atât timp cât consumăm sub cele 2.000 de calorii maxim recomandate zilnic, putem mânca aproape orice, fără să ne îngrăşăm.
Astfel, timp de 90 de zile, Cisna a mâncat ouă, cereale şi salată la micul dejun, salată la prânz şi Big Mac plus îngheţată la cină, toate mesele fiind furnizate gratuit de managerul unui restaurant McDonald’s.
În plus, Cisna, care înainte era sedentar, a început să meargă 45 de minute pe jos în fiecare zi, fapt care a contribuit la îmbunătăţirea stării sale de sănătate.
La finalul experimentului, >>> cititi continuare pe Gandul