Cei mai puternici oameni sunt cei care își cunosc vulnerabilitățile

Mulţi se avântă şi îşi propun scopuri mai puţin realizabile. Astfel, lumea poate să vă trateaze ca pe un visători sau chiar ca pe un straniu. Totuşi, succesul depind de o determinare hotărâtă, iar rezultatul să-l vezi clar în minte, chiar într-un mod mai putin obişnuit. Această imagine a succesului te va îndemna spre rezultatul final. Determinarea şi paşii făcuţi corect, vor găsi soluţiile pentru indecizii şi nesiguranţa care poate să apară. Pot apărea şi eşecuri, însă vor fi tratate ca o simplă provocare. Intepretarea eşecurilor să o încredinţăm mentorului ales de noi. El este persoana care ne va ghida pe drumul cel mai scurt spre succes.

Mai jos avem câţiva paşi pentru disciplina de muncă calitativă, paşi ce îi practică liderii şi branduri personale puternice.

Crede în succes înainte ca să-l obţineţi

Indiferent de domeniul sau direcția în care pornim, dacă nu-ţi poți imagina cum va arata succesul, nu vei reuși să-l atingi. Realitatea nu te va împiedica să-ţi realizezi visele. Trebuie să fii capabil să-ţi imaginezi într-un mod neobişnuit viitorul foarte diferit de starea prezentă, încât puterea gândurilor să te împingă spre succes. Fără asta, nici un antreprenor nu poate reuși.

Mai întâi vin motivele

Cel care dorește să atingă un obiectiv, trebuie să găsească un motiv puternic. Motivul va fi întotdeauna primul. Dacă este suficient de puternic, atunci vă va ajuta să obțineți ceva. Descoperiţi această dorință arzătoare de a reuși pentru a nu trăi o viață banal. Astfel se realizează performanţele.

Descoperiți fricile

Toți avem credințe și temeri limitative care ne țin să avansăm, ne împiedică să ne atingem scopurile. Dar curba ascendentă se poate realiza atunci, când descoperit temerile, găsim soluţii la indeciziile noastre. Cealaltă parte a frică este libertatea. Când o frică a apărut în minte, trebuie să descoperim imediat soluţia.

Devii confuz prin analize

Uneori gândim și analizăm exagerat lucrurile în viață. Asteptăm să se alinieze stelele. Ei bine, asta nu se va întâmpla niciodată. Dacă nu profitați de ocazie, lucrurile nu vor fi niciodată perfecte. Trebuie să acţionezi la moment şi să realizaţi planul fără să așteptați. Lucrurile nu vor veni la tine decât dacă acţionezi acum.

Plan de acțiune major

E nevoie de un plan major de acțiuni. Nu schimba niciodată obiectivele. Dar, dacă planul nu funcționeză, adaptează-l. La sfârșitul zilei, dacă construiți și realizați planul în mod constant, veți reuși în cele din urmă. S-ar putea să dureze mai mult decât ați sperat inițial. Dar vei reuşi.

Uneori învățați, alteori câștigați

Eșecul vine atunci când încercați obiective mari. Nu lăsa să te descurajeze. Uneori veți învăța câteva lecții importante din aceste eșecuri, alteori veți câștiga bani atunci când lucrurile merg conform planului. Dar nu fi dezamăgit când lucrurile deviază din când în când. Fii prezătit – eşecurile îţi dă putere.

Găsiți imediat un mentor

Trebuie să găsiți un lider sau un antrenor care să vă sfătuie în momentele decisive. Indiferent cât te va costa, găsirea unui mentor e bine să devină o prioritate. El te va ghida în direcția cea bună. Liderii investesc şi cumpără experienţa mentorilor pentru a evita greşelile şi pentru a obţine succes mai rapid. Un mentor te va ajuta cum să scoţi avantaje din eşecuri, astfel ca să depăşeşti provocările

Folosiți resursele disponibile

Avem multe resurse disponibile pentru a ne conecta cu oamenii. Putem folosi mediile sociale pentru a influența şi a ne promova în orice industrie. Vom trimite e-mailuri cu oferte către companii şi vom solicita sfaturi de la lideri. Nu vă fie frică să cereți ajutor pentru a vă atinge obiectivele. Steve Jobs a spus: “N-am găsit pe nimeni care nu voia să mă ajute când i-am cerut ajutor”.

Gestionaţi timpul

Dacă sunteți responsabili cât priveşte obiectivele dvs, trebuie să vă gestionați eficient timpul, ori veți realiza la un moment că mergeți mai degrabă înapoi decât înainte. Identificaţi un sistem care funcționează. Concentrați-vă pe obiectivele majore, fără să vă distragerile. Nu vă petreceți ziua fără sens pe internet sau la tv. Timpul este limitat, deci folosiți-l cu înțelepciune.

Dacă nu eşti convingător, îţi pierzi timpul

Nu renunţa niciodată

Obiectivele mari necesită timp. Trebuie să persistaţi. Indiferent cât de rău te simți, trebuie să te ridici, să te îmbraci și să munceşti. Asta e ceea de ce este nevoie. Aceasta este mentalitatea câștigătoare. Dacă lucrurile nu merg cum vă doriţi, nu alegeţi calea uşoară sau greșită. Încearcă din nou. Blil Bradley a spus odată că “ambiția este calea spre succes. Persistența este vehiculul în care ne deplasăm”.