Mulți tineri din Republica Moldova își doresc să viziteze țările Europene, bogate nu doar prin istoria și arhitectura sa, dar și prin o mulțime de oportunități promițătoare pentru cei ambițioși.

Programul Au Pair Germania este un organizator de încredere al schimbului cultural internațional între țara noastră și statul  progresiv German. Scopul programului – de a stabili relații de prietenie între cele două țări și de a permite tinerilor noștri de a cunoaște Europa din interior, de a face prieteni din întreaga lume și chiar a obține studiu sau job în Germania.

Esența programului:  Participantul la program vine într-o familie germană, care îl primește ca pe un membru al familiei și este tratat în mod corespunzător.

În decursul unui an de aflare în Germania, participantul se bucură de toate benecifiile traiului în familia gazdă, care îl asigură cu acomodare deplină în casă, asigurare medicală și implicare în toate activitățile familiare. AU PAIR-ul ajută familia cca 5 ore în zi în îngrijirea și supravegherea copiilor.

Paralel, participantul la program frecventează cursurile de limbă germană, călătorește, se distrează și savurează viața germană din contul banilor de buzunar primiți lunar din partea familie gazdă.

„Prin ce imi este avantajos programul?“ – se întreabă majoritatea tinerilor. Și nu e de mirare, mai ales că portalurile specializate și platformele de socializare sunt pline de oferte de muncă în străinătate. Dar nu toate aceste organizații pot oferi următoarele avantaje:

  • Garanția siguranței participanților la program, bazată pe verificarea minuțioasă  a familiilor gazdă, monitorizarea ulterioară a participantlui în familie, și pe experiența de un deceniu în programul Au Pair;
  • Minim investiții, care se recompensează în primele 3 luni de aflare în Germania – după sosirea în țara gazdă, toate cheltuielile casnice sunt suportate de noile ”tutele”, plus ei asigură participantul la program cu bani de buzunar pe care el îi administrează la discreția sa;
  • Studierea limbii germane rapid- datorită aflării în mediul de vorbire și frecventând cursuri în țara gazdă, veți învăța limba străină atât de bine încât veți fi practice imposibil de distins de un neamț.
  • Posibilitatea de a călători cu cheltuieli minime– sistemul de zboruri low-cost dezvoltat în Europa, face posibilă vizitarea unei țări vecine cu un buget de 20 euro, iar participanții Au Pair, beneficiind de un sistem de reduceri echivalent cu cel al studenților, își deschid ușile către locațiile culturale și de divertisment cu o reducere de pînă la 70%. Deci, să nu vizitați ceva este practic imposibil!
  • Posibilitatea de a obține studii gratuite într-o Universitate din Germania și să faceți stagiere în cele mai mari companii germane- mai merită să menționăm că acestea deschid orice uși unui tânăr specialist într-o carieră internațională, iar în Moldova veți fi de ne prețuit!

National Au Pair Center numără mii de participanți care nu au ezitat să devină membri ai comunității europene- nu ezita și tu! Click pentru a te înscrie