Centrul de Informatii Universitare anunta cea de-a patra editie a proiectului “Burse pentru tineri din institutii de tip internat”, organizat cu suportul financiar al Fundatiei Orange Moldova si in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei din Republica Moldova.

Proiectul are drept scop sustinerea tinerilor din institutiile de tip internat din Moldova, in vederea facilitarii accesului acestora la educatie, in institutiile de invatamint preuniversitar din tara. In editia din acest an, in baza de concurs, sunt oferite 80 de burse in valoare de 12000 MDL fiecare. Bursele sunt alocate pentru acoperirea necesitatilor curente ale tinerilor, fete si baieti, ce tin de efectuarea studiilor (cazare, masa, procurare carti si instrumente necesare pentru orele practice s.a.). Bursa este prevazuta pentru o perioada de 10 luni, cu posibilitatea reinnoirii acesteia, in baza de concurs, pentru anul urmator de studii.

Fundatia Orange Moldova in calitate de partener al proiectului “Burse pentru tineri din institutii de tip internat” isi propune sa faciliteze accesul tinerilor din medii nefavorabile la educatie de calitate.

Informatii suplimentare si formulare de aplicare pot fi solicitate la sediul Centrului de Informatii Universitare din Chisinau,

str. Puskin 16, tel: 022 221172, 068220076, iolaru@eac.md

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un simplu Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de Facebook.