A zambit, a atras atentia si a invins. Este vorba despre castigatoarea Concursului Miss Universitatea Pedagogica de Stat “Ion Creanga” 2013. Toate cele 12 studente, participante la competitie, au incercat sa cucereasca juriul, insa doar una a obtinut ravnitul titlu, anunta Publika (video).

Concurentele spun ca cel mai mare rival al lor au fost emotiile, dar toate au sustinut cu brio cele patru probe. Fetele au fost luate la intrebari de juriu, iar cea mai asteptata proba a fost cea a costumelor de baie. Studentele au defilat pe podium si in rochii de mireasa. Membrii juriului spun ca a contat mult zambetul, atitudinea si feminitatea.

“Totul depinde de atitudine si le-am simtit ca au avut foarte mari emotii. Zambeau larg, iar aceasta este definitia unei femei frumoase, prin zimbet si prin atitudine, prin mandrie si prin atitudinea ei de femeie”, a mentionat Gabi Volosciuc, membru al juriului.

Printre premiile acordate au fost un aparat de fotografiat, produse cosmetice si reduceri pentru cursuri de engleza. Titlul de Miss l-a obtinut o studenta din anul I.

“Primele ganduri au fost feiricirea mamei pe care indata o voi suna si sunt sigura ca ii vor da lacrimile si va fi mandra de mine, a spus MissUPSC, Irina Listru.

Castigatoarea urmeaza sa reprezinte institutia la finala Concursului Miss Universitate 2013, ce va avea loc pe 18 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *