Catalogul Admiterea 2011 – ghid practic pentru candidaţii la studii

Echipa Proiectului Naţional Admiterea MD lansează Catalogul Admiterea 2011 – ghid practic pentru candidaţii la studii,, care conţine lista ofertelor de studii a majorităţilor instituţiilor de învăţământ din Moldova.

Ediţiile anterioare au avut o rezonanţă mare de eficienţă, dat fiind faptul distribuirii Catalogului prin majoritatea liceelor şi scolilor medii, precum şi vânzări prin chioşcuri specializate.

CATALOGUL va fi tipărit de o calitate editorială deosebită, formatul A4, într-un tiraj de 9.000 de exemplare care va fi difuzat GRATIS în majoritatea şcolilor, liceelor din republică, în baza unui contract cu Poşta Moldovei, iar o parte spre vânzare în chioşcurile specializate.

În colaborare cu site-ului www.admiterea.md, vom detalia oricare anunţ sau ştire despre evenimentele organizate în cadrul instituţiei. Astfel, în baza unui contract, pe parcursul întregului an, vom informa operativ persoanele interesate despre ofertele lansate.

Admiterea MD este un nume recunoscut în mediul studenţesc şi academic, precum şi la nivel oficial, datorită unui acord de colaborare încheiat cu Ministerul Educaţiei şi Tineretului din Republica Moldova.
Vă propunem să deveniţi membru al acestui proiect, publicând pe paginile Catalogului şi sitului www.admiterea.md, ofertele de promovare. ofertele de studii a Instituţiei pe care o conduceti.

Contactati-ne pentru detalii despre ofertele de colaborare pentru publicarea in Catalog si pe site www.admiterea.md:

Date de contact
Tel.: 069.22.11.41  Natalia Costas, Coordonatorul Proiectului ADMITEREA.MD
Tel.: 069.022.441  Boris HAREA, Managerul Proiectului
Email:  info@admiterea.md,
site: www.admiterea.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *