Eleganţă, originalitate şi inteligenţă. Acestea sunt doar câteva calităţi de care au avut nevoie cele 10 concurente care au luptat pentru titlul de Miss USMF 2012. Competiţia a avut loc aseară, într-un club din Capitală.

Tinerele studente de la Universitatea de Medicină şi-au pus în valoare capacităţile la cele trei probe: tema de acasă, testul de inteligenţă şiprezentarea rochiilor de mireasă.

Colegii şi prietenii au fost cei care le-au ţinut pumnii şi le-au încurajat.

“Pentru că este o colegă foarte super şi cea mai frumoasă ‘Miss de la Universitatea de Medicină’, este un viitor medic”, a spus o tânără despre colega sa.

“Super, mai bine nici nu se putea. Este cea mai bună, cea mai frumoasă şicea mai originală din toate participantele“, a menţionat o altă persoană.

Titlul de “Miss Universitatea de Medicină 2012” i-a revenit studentei de la facultatea de Stomatologie, Irina Bolbocean – o tânără originară din Tiraspol.

“Sunt foarte fericită, nu m-am aşteptat. Pentrup rima dată particip”, a povestit câştigătoarea.

Titlul de vicemiss şi l-a adjudecat studenta facultăţii de Medicină Generală, Bodrug Mariane-Nicole.

“Sunt ViceMiss USMF. Nu am emoţii, pentru că m-am pregătit şi cred că meritam acest titlu”, consideră Mariane-Nicole.

Fiecare concurentă a primit în dar flori, produse cosmetice şi câte 400 de lei. Marea Finală a Concursului Miss 2012, între Universităţile din Republica Moldova, va avea loc pe 13 mai. Publika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *