Cinci absolvenți ai Liceului Teoretic Puhoi vor primi abonamente gratuite timp de cinci ani pe cursa Puhoi-Chișinău – surpriza este organizată de Primăria satului Puhoi, raionul Ialoveni, și agentul care operează cursa. Despre aceasta a anunțat primarul localității, Petru Frunze.

„Surpriza pentru cinci absolventi ai Liceului Teoretic Puhoi.

Primaria satului Puhoi in parteneriat cu agentul economic care deserveste 4 curse de calatori Puhoi-Chisinau, ofera abonamente gratis timp de cinci ani, la cinci absolventi a clasei a 12-a, care au finalizat anii de studii a claselor liceale cu cea mai mare medie generala a notelor inclusiv notele de la examenele de bacalaureat.

Cu conditia ca tinerii vor fi institutionalizati la studii in institutile universitare din mun. Chisinau. Timp de cinci ani, parintii dar si studentii vor economisi la transportul de pasageri peste 40 mii lei de familie, in total cinci familii peste 200 mii lei. Scopul nostru este ca elevii sa invete mai bine, sa fie apreciati elevii care intradevar invata bine, sa motivam si pe alti elevi sa faca studiile in liceul nostru, sa faca studii universitare mai aproape de parinti si sa nu se gindeasca la cheltuieli. S-au evidentiat, Victoria Bumbu, Iachim Nicoleta, Lidia Coada, Elena Soltan, Nicolae Toma.

Intrebarea este pentru proprietarul microbuselor, fiind tot locuitor al satului Puhoi care a deschis curse in satul Hamunteanovca, dar tot venitul in ultimii zece ani este pe baza oamenilor din satul Puhoi, nu doreste sa deserveasca gratuit tur retur urmatorii cinci tineri care au media notelor mai mare.

Sa intelegem daca este pentru binele satului sau pentru goana pentru avere,invidie si haos in sat.

Imediat dupa ce primaria va procura autocare, vom face mai multe facilitati, chiar daca se vor inerva concurentii.

Doresc tuturor studentilor succese in noul an de studii”, scrie primarul de Puhoi, pe o rețea de socializare

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1613122598979296&id=100008447135445&pnref=story