Ca urmare a propunerilor de inregistrare a Institutiei de invatamant in Clasamentul Paginilor de Facebook, dorim sa precizam:

 

Pe situl www.TopBrands.md se înregistreaza Paginile de Facebook oficiale, managerii Companiei confirmand ca aceasta reprezinta un canal autentic de discutii şi promovare, gestionat de un angajat sau de o Agentie de Relaţii cu Publicul (situatia cea mai întalnita). Va rugam, sa confirmati veridicitatea Paginii deja inregistrate pe situl www.TopBrands.md pentru ca unii administratori să nu profite de imaginea Brandului Dvs.
La fel, rugam sa concretizati locul Companiei in Categoriile si subcategoriile propuse, iar sugestiile si propunerile ni le puteti expedia pe e-mail media@topbrands.md

Amintim ca Topbrands este Primul instrument de monitorizare a paginilor de Facebook din Moldova, care ofera o imagine completa asupra tuturor activitatilor de marketing si comunicare online. Noi credem ca afacerea Dvs este un punct de referinta intr-o Retea, iar Topbrands, prin Social Media, este forta necesara pentru crearea si mentinerea conexiunii cu partenerii pentru consolidarea pozitiei Companiei.

Vă multumim

Natalia Costas,
Agentie de Relatii cu Publicul
Email: media@topbrands.md
Tel. +373 69.022441
Tel. +373 69.221141

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *