Cu ochii îndreptați către lumină și adevăr, către dragoste și dreptate, ca un boboc de floare ce tinde spre soare, Colegiul de Studii Integrate al USPEE C.STERE și-a deschis larg ușile către tinerii dornici de cunoaștere, avânt și libertate.

Cu încredere în viitor, educăm deja a doua generație de elevi care sunt mândria și speranța noastră, sunt cei care vor schimba viitorul în spiritul unei gândiri noi, nonconformiste și creatoare.

Dar, să le luăm pe rând: Clădirea în care activează Colegiul de Studii Integrate a fost renovată și create condiții pentru o instruire de calitate.
Fiecare sală este dotată performant, iar îmbinarea armonioasă a culorilor și formelor, crează senzația de confort, accesibilitate, motivație.
Dar, această clădire trăiește , a recăpătat viață prin oamenii care muncesc aici. Omul sfințește locul și administrația, profesorii, lucrătorii auxuliari sunt dedicați trup și suflet profesiei, care a devenit mai mult decât simplu serviciu, a devenit existență, casă, Colegiul de Studii Integrate crescând în ochii lor, ajungând la performanțe care sunt meritul comun al tuturor.

Elevii sunt oglinda acestei instituții. Ei sunt sufletul și viitorul Colegiului. Prețuim încrederea care a avut-o fiecare din ei și orice elev are o atenție și o abordare deosebită în dependență de aptitudini, vocație, particularități de vârstă și individuale.

Venind la Colegiu, elevii și-au descoperit potențialul, au încercat experiențe noi și au obținut succese atât în evoluția personală cât și cea de grup.

A vorbi despre elevii Colegiului de Studii Integrate, înseamnă a descrie o mare familie, pentru care prietenia, ajutorul reciproc, respectul, încredera sunt valori primordiale. Fiecare merită șansa de a se afirma, a participa, a lua inițiativa. Excursii, concursuri, flash mob-uri, parteneriate și colaborări, proiecte și activități extrașcolare deosebite așteaptă a fi realizate.

O școală altfel, care crează destine, care activează în cheia libertății și afirmării personale, care tinde să descopere talente și să ajute la realizarea viselor.

Oferim studii – ACASĂ.
Încredere și susținere.
Colegiul de Studii Integrate-
DORIM UN VIITOR MAI BUN CREAT DE NOI!