Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Balti organizeaza CONFERINTA STIINTIFICA A STUDENTILOR SI MASTERANZILOR cu genericul Experienta de cercetare – componenta indispensabila a formarii de specialitate

 

La Conferinta pot participa studenti/masteranzi din orice institutie de invatamant superior (pana la 2 participanti de la o institutie).
Tematica conferintei – diversa (pot fi prezentate materiale pe orice tema din orice domeniu).
Materialele conferintei vor fi publicate.
Cerinte:
Text word, A4, volum intre 5 si 10 pagini;
interval 1,5;
marimea caracterelor 12;
rezumat in limba engleza;
bibliografie/note (la sfarsit);
varianta electronica. Informatia grafica (tabelele, desenele, schemele etc.) vor fi redactate pentru dimensiunile paginii B5 (jumatate din A4). La sfarsitul textului vor fi indicate numele conducatorului stiintific si al unui recenzent.
Materialul va intruni cu strictete cerintele unui articol stiintific (actualitate; caracter novator; fazele: introducere in problema – solutia problemei – concluzii/generalizare; trimiteri etc.)
Textele pot fi prezentate in una din limbile: romana (cu adnotare in engleza), engleza, rusa, franceza (cu adnotare in romana).
Se accepta si materiale comune, semnate de studenti/masteranzi si cadre didactice.
Termenul limita de prezentare a textelor – 05 octombrie.
Data desfasurarii conferintei – 30 octombrie, 2008, inceputul la ora 10.00, in incinta Universitatii de Stat „Alecu Russo” din Balti, str. Puskin, 38, Sala Polivalenta.

Textele vor fi expediate pe adresa: e-mail: gagimi@mail.md
Contacte: tel. (231) 24153; e-mail: gagimi@mail.md
Adresa: str. Puskin, 38, mun. Balti, R. Moldova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *