Cristina-VoroneanuAstăzi, 7 iulie, Ministerul Educației a anunțat rezultatele sesiunii de bază la bacalaureat după încheierea procedurii de contestație. În acest fel, încă un elev a reușit să obțină 10 pe linie. Este vorba despre absolventa liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Capitală, Cristina Voroneanu.

Contactată de UNIMEDIA, tânăra spune că a contestat testul de la limba engleză unde nu i-au ajuns două puncte. Cristina spune că nu a realizat imediat că este cea de a doua elevă care a obținut această performanță. „Emoțiile au fost mari. Abia după două zile, când am început să primesc felicitări, am înțeles acest lucru”, a precizat sursa.

Cristina spune că a obținut aceste rezultate prin muncă sistematică și prin dorința sa de a se afirma. Proaspăta absolventă a participat la olimpiadele de limba română și istorie la care a fost și premiată.

Tânăra intenționează să depună documentele la Facultatea de Relații Internaționale, dar nu este o decizie finală.

„Este o decizie importantă și nu vreau să mă grăbesc. Mi-ar plăcea să fiu diplomat în una din țările UE sau SUA. Consider că este o profesie potrivită pentru mine. Sunt o persoană care iubește să comunice și sunt cointeresată de relațiile între organizații, între state. Mi-ar plăcea prin munca pe care o realizez să aduc un impact pozitiv asupra societății în care trăiesc. Îmi place jurnalismul. Nu exclud că aș putea profesa în acest domeniu pe viitor”, a precizat Cristina.

Detalii pe UNIMEDIA