N-ai cum. Titlul l-am dat pentru SEO. Si pentru ca sa ajung la tine, adolescentule destept care te pregatesti sa-ti distrugi vara invatand pentru BAC si dupa aia sa-ti strici toamna deprimat ca nu l-ai luat nici a doua oara!

Pentru tine, care tremuri acum de ce-o sa zica mama si cum o sa te incuie in casa tata, de la inaltimea varstei mele care e cel putin de trei ori cat a ta, am un singur sfat, al dracului de intelept:

Da-l naibii de BAC!

Da. Ai citit bine. Da-l incolo de BAC. Duca-se si facultatea. Si te rog sa pufnesti in ras si cand auzi de MBA. Sa te indepartezi cu jena cand cineva trece pe langa tine la scoala si zice cuvantul magic “Harvard”. In sensul de “Am intrat la Harvard, ce bine, ce bine, miau, miau!”

Da-i dracului. Toti astia pe care ii vezi sunt de fapt sclavi care se pregatesc sa prinda o pozitie mai buna in compartimentul vaslasilor. Cu putin noroc, unii dintre ei vor ajunge sa tina si biciul in mana. Altii vor fi nevoiti sa sara in apa si sa impinga barca, cum au facut fraierii aia care il carau pe Ponta cu gonflabila.

Toate ofertele de studii …

Nu. Asta nu e soarta ta. Ce trebuie sa faci tu acum e sa citesti ce-ti place, sa fumezi jumatate de pachet pe zi, sa bei un whiskey pe plaja la vama in ziua BAC-ului, sa visezi si si sa te gandesti la un lucru simplu:

Cum le iau eu banii astora?    >>> cteste continuare pe lucianmindruta.com