Vino pe 25 aprilie să descoperim împreună domeniul IT cu invitații speciali Pavel Novac și Alexandra Harea, de la care vei putea să ”download-ezi” informații despre secretele și munca ce necesita a fi depusă pentru a fi un specialist IT de top, și cum profesia aleasă îți poate aduce satisfacție zi de zi.

Pavel Novac, a absolvit Tehnologii Informaționale în FAF la CIM, UTM. Pasiunea pentru IT și video l-a adus în 2009 la UNIMEDIA. Astfel, acum încearcă să combine „jurnalismul” și tehnologiile informaționale. De asemenea este membru al echipei de organizare a evenimentelor TEDxChisinau.

Alexandra Harea, fiind elevă visa să fie studentă la medicină, dar visele sunt vise, iar o analiză pragmatică a tuturor opțiunilor a făcut să se regăsescă în domeniul IT. Pasiunea pentru informatică, precum și abilitățile de comunicare, de învățare continuă, de analiză și organizare au fost cheia succesului în dezvoltarea profesională a Alexandrei, activînd la moment ca QA Engineer, “Pentalog”.

Pentru a participa la eveniment completează formularul. Mai multe detalii pe pagina carieramea.com și evenimentul de pe Facebook.