Interviu cu Dumitru Danu, directorul Centrului de Instruire STUDINVEST

  • Cine sunt discipolii dvs.?

Discipolii noştri sunt elevii din instituţiile de învăţămînt liceal, secundar- profesional şi din instituţiile universitare care doresc concomitent să capete o profesie într-un timp scurt şi de o calitate înaltă, pentru a putea paralel cu studiile să muncească şi să cîştige bani.

O altă categorie de discipoli sunt tinerii care au decis să plece peste hotare la muncă şi iată acolo profesia de Cosmetolog, bucătar, cofetar, vînzător sunt considerate brăţară de aur, pentru că sunt profesii solicitate, iar diploma pe care o eliberăm noi este recunoscută.

  • Ce specialităţi de calificare şi recalificare vor studia doritorii la Centrul de Instruire STUDINVEST?

Studiile se fac indeferent de vîrstă. Doritori sunt diferiţi, iar aceştea pot alege din următoarele specialităţi: – Manager resurse umane, – Contabil, – Cosmetolog, – Bucătar, – Cofetar, – Mediator în soluţionarea conflictelor judiciare, – Secretar-referent. Lecţiile se desfăşoară de luni pînă joi, vinerea este zi practică – concursuri şi măsuri de integrare în domeniul ales.

  • Cum poate un elev ori studentul să facă studii concomitente?

Administraţia şi cadrul didactic al Centrului de Instruire STUDINVEST se va conforma posibilităţilor elevilor şi vor organiza cursurile de instruire în orele acceptate de ei.

  • Actele pentru studii se vor prezenta în original?

Vom face admiterea în baza copiei actului de studii şi asta va fi de ajuns, iar în unele cazuri elevii vor putea prezenta şi un certificat de la locul de instruire.

  • Care sunt taxele de instruire şi cum poate fi achitată?

Taxa de studii variază între 500 şi 1000 lei pe lună în dependenţă de termenul de instruire şi de specialitatea aleasă. Ea poate fi achitată în rate, integral şi prin transfer.

Datele de contact sunt; 069.013.737; 079.410.187

STUDINVEST – Instruire se face indiferent de vârstă