Incercarea unui profesor invarsta de la o scoala din Rusia de a-l face atent la lectie pe un baiat care asculta muzica cu castile pe urechi era cat pe ce sa ii aduca vreo doi pumni in fata. Norocul sau a fost ca restul clasei i-a luat apararea.

Intreaga scena a fost filmata de unul dintre elevi. Profesorul, exasperat de lipsa de interes pentru lectie a baiatului care statea in a doua banca si care asculta muzica cu castile pe urechi, i-a smuls acestuia gadget-ul, relateaza jurnalistii de la Metro, citat de PROTV.

“Ti-am spus sa-ti scoti castile din urechi.” a exclamat dascalul.

Trezit parca din somn si extrem de nervos, adolescentul s-a ridicat instant din banca si s-a napustit sa il ia la bataie pe profesor, care a facut cativa pasi inapoi. In acel moment, cativa baieti din primele randuri au sarit sa isi apere dascalul. Apoi l-au impins pe scandalagiu pana in spatele clasei. Chiar daca unul dintre justitiari a incercat sa il ia la bataie pe elev, restul au sarit din nou sa opreasca cearta si pentru a calma spiritele l-au dat afara pe baiat din sala de curs.