Un eveniment pentru oameni cu orizonturi cosmice: a doua ediție a conferinței naționale de psihoterapie experiențială și hipnoterapie cu tema Educație. cuplu. sexualitate. spiritualitate

Timp de trei zile (4,5,6 martie), Universitatea ”Danubius” găzduiește cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale de Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie, eveniment care a reunit sute de psihologi și psihoterapeuți din întreaga țară dar și studenți și cadre didactice din mediul universitar.

poza bebe 1În cadrul conferinței de presă organizate înainte de începerea evenimentului, domnulConf. univ. dr. MD. Bebe MIHĂESCU, după ce a mulțumit doamnei Psiholog/ Psihoterapeut doamna Doina DOBREA, motorul organizării, a declarat: ”Jocul astrelor a făcut să ne întâlnim cu domnul Rector, o personalitate extraordinar de dinamică și de deschisă. Ne-am sincronizat atât de bine încât mi-am dat seama că aici este locul potrivit cu oameni care au orizonturi cosmice și nu locale.

Despre necesitatea și oportunitatea organizării unui asemenea eveniment la Universitatea ”Danubius” din Galați, domnul Conf. univ. dr. MD. Bebe MIHĂESCU declară:

În această zonă sunt foarte mulți psihologi, psihoterapeuți care se bucură de formare dar nu se bucură de prezențe. Din când în când, oameni cu statut remarcabil în câmpul psihologiei și psihoterapiei românești să mai întârzie și să se arate. Așteptările pe care le avem în urma organizării acestui eveniment sunt pe măsura eforturilor pe care le-am depus. Trebuie să aveți în vedere faptul că în acest proiect există o universitate care nu a stat pe margine ci a stârnit minți, a promovat puternic această conferință și a mobilizat oameni.”

poze aula 2Ceea ce aduce nou această ediție a Conferinței Naționale de Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie este dimensiunea Spiritualității deoarece ”ne-am gândit că este potrivit să abordăm și dintr-o asemenea perspectivă tema conferinței într-o Românie care trece prin al doilea moment de revoluție sexuală. Nu trebuie să lăsăm România pe mâinile bunicilor!” a încheiat domnul Conf. univ. dr. MD. Bebe MIHĂESCU.

În deschiderea evenimentului, domnul Conf. univ. dr. MD. Bebe MIHĂESCU a dorit să acorde domnului Rector al Universității ”Danubius”, Conf. univ. dr. Andy PUȘCĂ,Diplomă de Excelență pentru sensibilitate, deschidere și suport în promovarea psihologiei și psihoterapiei în cadrul centrului universitar Galați și pentru contribuția deosebită adusă la organizarea celei de a doua ediții Conferinței naționale de Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie cu tema: Educație, Cuplu. Sexualitate. Spiritualitate.

poze excelenta 1

Acest eveniment este important pentru Universitatea ”Danubius” nu doar prin prezența unui număr crescut de specialiști în domeniul psihologiei și psihoterapiei care prezintă lucrări științifice valoroase ci și din perspectiva faptului că deschide seria evenimentelor științifice specifice noii specializări Psihologie din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Internaționale.

workshop 1 copy

Vineri, 4 martie 2016, se desfășoară peste 20 de workshop-uri printre care, amintim:

Cogniție și hipnoză în cuplurile tinere – Prof. univ. dr. Irina HOLDEVICI

Structura temporală a psihoterapiilor de scurtă durată – Conf. univ. dr. Odette DIMITRIU

Studiu clinic privind implicațiile tulburărilor afective asupra funcției cognitive și longevității – Prof. univ. dr. Aurora FRUNZĂ

workshop 2 copy

Și în zilele de sâmbătă și duminică vor avea loc workshopuri cu teme deosebit de interesante.

workshop 3

VIZUALIZAȚI PROGRAMUL CONFERINȚEI