Liceenii din Republica Moldova pot participa la a patra ediție a proiectului „Creatori de Viitor – Champions United” ce se va desfășura între 10-16 iulie la Tabăra Șăulia din județul Mureș și în Cluj-Napoca.

Champions United este unul din cele mai importante evenimente naționale destinate liceenilor cu performanțe deosebite în educație, cultură, sport sau leadership școlar din România și Republica Moldova. Participanții vor avea o experiență unică, fiind încurajați să fie creatori ai unui viitor frumos pentru ei și pentru generațiile următoare.

Liceeni pot beneficia de un program axat pe trei concepte:

  • Sesiunile interactive TransForm, sesiuni ce oferă participanților posibilitatea de a reflecta la aspecte profunde ale vieții, de a descoperi perspective nebănuite ce tin de interior, de a dezbate alături de un grup asemănător de tineri și sub ghidarea unor mentori foarte valorosi, despre valori, principii și filozofii de leadership.

  • ReForm reprezintă o competiție în cadrul programului Creatori de Viitor în care adunăm cele mai bune idei de proiecte sociale sau de antreprenoriat social, ale liceenilor participanți la Champions United. Anual, urmărim să recunoaștem cele mai bune astfel de inițiative și să le finanțăm.

  • Gala Perform este o seară de excepție în care sărbătorim alături de liceeni excepționali, de mentori și invitați speciali.

Aplică la proiectului „Creatori de Viitor – Champions United” cu înscriere individuală sau înscriere a unui proiect, completând formularul până pe 15 mai pe site-ul www.creatorideviitor.ro. Participarea este gratuită.

http://www.civic.md/component/content/article.html?id=36742