Comania chineza Lenovo, a treia pe piata smartphone-urilor, isi propune sa depaseasca Apple si Samsung prin lansarea celui mai performant telefon inteligent al sau.

Este vorba despre Vibe Z, primul telefon al chinezilor cu tehnologia LTE, arata ZD Net.

Acesta este primul dintr-o serie de lansari Lenovo. Totusi, telefonul nu va fi disponibil la nivel mondial, ci numai in tari precum Indonezia, Malaezia, Thailanda, Arabia Saudita, Emiratele Arabe si Filipine. Pretul smartphone-ului va porni de la 549 de dolariб фтгтеф www.ziare.com.

Primul telefon Lenovo cu tehnologia LTE permite un transfer de date de 150 MB/s download si 50 MB/s upload. Acesta are o carcasa de 7,9 mm, care poate fi din argint sau titan si care cantareste numai 147 grame.

Telefonul are un ecran de 5,5 inch, cu o rezolutie full-HD de 1.920/1.080. Acesta este dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core, 2 GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare intern, doua camere foto de 13 MP si de 5 MP, Wi-Fi si Bluetooth 4.0.

Lenovo a lansat telefoane in 18 tari in ultimii doi ani, insa compania chineza nu si-a aratat intentia de a introduce noul Vibe Z pe piata smartphone-urilor din Statelor Unite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *