Program de burse în Ungaria pentru anul academic 2018-2019. Ambasada Ungariei anunță Apelul pentru Candidaturi cu privire la bursele Stipendium Hungaricum pentru anul de studii 2018-2019. Bursele Stipendium Hungaricum sunt destinate doritorilor de a-și continua studiile la licență, masterat sau doctorat.

Cetățenii Republicii Moldova sunt eligibili pentru acest program în baza Programului de cooperare în domeniile educației și științei, semnat la Budapesta, la 10 martie 2017. Bursele.

Formularele urmează a fi depuse la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Termenul limită pentru depunerea dosarului complet: 16 februarie, 2018.

Termenul limită pentru aplicațiile online este 18  februarie 2017ora 12.00.  Aplicația online se va face accesând următorul link: https://apply.stipendiumhungaricum.hu/  

Toți solicitanții sunt invitați să citească atent Apelul pentru Candidaturi (accesați aici) cu scopul de a pregăti documentel spre depunere, să elaboreze scrisoarea de intenție, iar – în cazul doctoranzilor – să viziteze pagina web a instituției de învățământ superior pentru amănunte cu privire la programul lor de doctor.

Pentru alte detalii Vă rugăm să accesați pagina web a programului: www.stipendiumhungaricum.hu .