Astăzi, 9 august 2017, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” anunță rezultatele finale ale concursului de admitere 2017. Mai multe informații, inclusiv ordinele de înmatriculare le puteți vedea pe: http://admitere.usmf.md/studenti-2/rezultate-admitere-2014.

Anul acesta, la concurs s-au înscris în total 950 de candidați. Astfel, pentru specialitatea Medicină generală au optat 741 de candidați, Stomatologie – 128, Farmacie – 53, Medicină preventivă – 12 și pentru Optometrie – 16 tineri și tinere.

Menţionăm că la concursul final de admitere atât la locurile cu finanțare bugetară, cât şi în bază de contract cu achitarea taxei de studii, au participat doar acei candidați care au depus actele în original până în data de 7 august.

De asemenea, candidaţii admişi la studii în bază de contract vor fi înmatriculaţi doar după semnarea contractelor şi achitarea taxei de studii până în data de 18 august curent.

Reamintim că oferta educațională a USMF „Nicolae Testemițanu”, în acest an, a constituit 690 de locuri, dintre care 425 cu finanțare bugetară (370 de locuri pentru specialitatea Medicină generală, 45 pentru Medicină preventivă și 10 pentru Optometrie) și 265 de locuri la contract (Medicină generală – 75 de locuri, Farmacie şi Stomatologie – câte 90 și Optometrie – 10). Pentru raioanele de est ale republicii au fost prevăzute 25 de locuri la Medicină generală și 5 locuri la Medicina preventivă.

Aducem sincere felicitări tuturor celor care au trecut cu brio concursul final de admitere și îi invităm la ceremonia oficială de înmatriculare a studenților în anul I de studii, la USMF „Nicolae Testemiţanu”, care va avea loc în incinta Palatului Naţional „Nicolae Sulac” (str. Puşkin, 21), în data de 31 august 2017, ora 10:30.

http://usmf.md/news/rezultatele-finale-ale-concursului-de-admitere-2017/