Gândiți-vă pentru o clipă la o scenă de film … una care te-a mişcat într-adevăr … un film pe care l-ai simțit profund, într-adevăr simțit emoțional. Gândiți-vă la toate filmele preferate, la toate filmele de top și la actorii de top.

În filmele grozave … cei care te conectează într-adevăr emoțional … filmele care te MIŞCĂ CU ADEVARAT … Actorii nu acționează. Actorii AU DEVENITI personaje. Marii actori nu trebuie să acționeze, deoarece au devenit personajul pe care îl joacă.

Aceasta este exact ceea ce trebuie să faceți … dacă doriți să aveți un mare succes și să trăiți o VIAȚĂ ÎMPLINITĂ. Trebuie să fii altcineva.

Trebuie să devii cineva care NIMENI nu credea că poți fi. Nici macar tu.

Trebuie să vă îndepărtaţă de la mentalitatea cu care ați crescut. Trebuie să renunți la negativitatea pe care o ai față de oamenii de succes. Renunță la negativitatea pe care o ai față de munca grea și reunnţă la negativității pe care o ai față de sacrificiu.

Trebuie să vă ridicați la nivelul acestei persoane NOI.

Nu te vei opri până nu vei deveni tot ce ai visat vreodată și multe altele!

Acest tip de persoană nu amână. Ei doar fac. Intră în rol, se scufundă, şi-i intră în cap. Ei învață lecțiile, aplică lecții și le transformă în BINECUVÂNTĂRI!

Acest tip de persoană nu se opreşte la eşec. Ei nu se opresc la ORICE pierderi. Ei găsesc soluții. Ei întotdeauna învață, ascultă și cresc – și cu siguranță nu se opresc niciodată.

Restul dacă trebuie, trebuie. Nu îndrăzni să te oprești.

Acest tip de persoană nu ascultă opiniile altora … cu excepția cazului în care … DACĂ nu sunt valoroase. Ascultă, uneori trebuie să precizezi critica și să o aplici. Trebuie să fii suficient de inteligent și suficient de puternic pentru a ignora pe ură și pentru a ignora negativitatea care NU este valoroasă. Unii oameni urăsc fără nici un motiv. FOCUSEAZĂ toată energia pe obiectivul tău final.

Acest tip de persoană face priorități. Ei aleg să învețe pe PĂRŢI. Ei aleg să lucreze fără să doarmă, aleg să le acorde timp unor lucruri care îi apropie de obiectivele lor nu mai departe.

Acest tip de persoană sunt SINCERE. Aceștia sunt cinstiți cu ei înșiși și în viaţa care o trăiesc și își asumă responsabilitatea pentru a elimina diferența. Sunt cinstiți cu ceilalți și întotdeauna trăiesc și acționează cu INTEGRITATE.
Știind că nu vei reuși niciodată să trăiești o minciună sau să-ți trăiești viața încercând să fii altcineva.

Știu că ești obosit … dar dacă ai putea da mai mult?
Știu că nu cred în tine … dar dacă ai crezut în tine?
Cine poate deveni dacă v-ați întoarceți?

Nu, nu este ușor să fii grozav. Este chiar corect să păşeşti înainte. Dar nu este niciodată ușor.

Te sacrifici. Îți asumi responsabilitatea. Acordați prioritate. Îți urmezi instinctul. Menţine-te, fă-ţi  curaj! Asta e. Principii simple pe care numai cei cu caracter adevărat le fac.

Ai caracter?

Și dacă nu ai … ce ai de gând să faci în legătură cu asta?

Puteți dezvolta acea putere. Puteți crea noi obiceiuri.

Dacă nu vă place unde vă aflați: ÎNȚELEGEȚI DE CE.
Nu vă plângeți dacă nu sunteți dispus să lucrați pentru asta.

Pas cu pas poti deveni cine NICI NU credeai ca esti … nici tu.

Pas cu pas aveți posibilitatea să CREŞTI. Creșteți în cineva care face diferența. Creșteți-vă în cineva care stabilește exemplul. Creșteți-vă în cineva care inspiră prin ACȚIUNE … prin EXEMPLU … prin REZULTATE incontestabile.

Știu că nu vezi decât întuneric … dar am nevoie să crezi în lumină!
Știu că ești obosit … dar dacă ai putea să-i dai drumul înăuntru?
Dacă ați putea găsi mai mult?
Știu că ai mai mult!
Știu că ești mai bun decât asta!

Nu îndrăzni să risipești această viață. Poți deveni oricine!

Intră în acea persoană. Creșteți prin consistență. Cresteţi prin ACTIUNE.

Dacă nu vă place unde vă aflați: ÎNȚELEGEȚI DE CE. Nu vă plângeți dacă nu sunteți dispus să lucrați pentru asta.

Le vei arăta. Le vei arăta prin acțiune. Deși munca grea și dedicarea. Prin credință și jertfă. Prin inimă și curaj.

Pas cu pas poti deveni cineva NOU şi NICI TU nu credeai ca esti … nici tu.

Nu înțelegi? Aceasta lume are nevoie de tine! Oamenii pe care îi cunoașteți VREAU! Oamenii pe care nu i-ați întâlnit niciodată au NEVOIE! Ei au nevoie de tine să te ridici! Ei au nevoie de tine să crească ca să poată să crească! Ei au nevoie de tine să lupţi așa cum ei vor să lupte! Ei au nevoie ca tu să devii cineva, astfel încât să poată fi ei cineva!

Veți arăta lumii. Veți arăta lumii prin EXEMPLU. Vei deveni acel care crezi că ați putea fi.

A VENIT acea persoană.
Fii persoana respectiva.