Deşi pare o idee învechită, în Rusia există şcoli pentru femei, în care acestea sunt învăţate cum să devină soţii şi femei de casă cât mai bune.

Instructoarea şcolii, Alesya Terekhova, consideră că bărbaţii sunt protectorii, în timp ce femeile sunt îngrijitoarele. Conform unui flyer publicitar, şcoala doreşte să modeleze ,,cele mai incredibile de succes şi perfecte femei pe care să le dorească bărbaţii vrednici”.

Potrivit Descoperă, şcoala pentru soţii ,,Women Inside”, fondată de Alesya Terekhova, este localizată în Moscova, Rusia. Instructoarea susţine că femeile vin la şcoala ei pentru trei scopuri: să descopere armonia, să găsească un soţ sau să înveţe cum să facă mai mulţi bani. Cursurile din cadrul şcolii sunt personalizate pentru fiecare participantă în funcţie de nevoile sale, iar prin cursuri se numără bunele maniere de la masă sau învăţarea unor tactici pentru a susţine o conversaţie interesantă.

Alesya afirmă că: ,,Şcoala a fost fondată pentru a crea femeia ideală din toate punctele de vedere, care să aibă maniere, să ştie cum să vorbească şi să întreţină o conversaţie”.

Sursa: Mediafax