Gratie fondurilor europene instituite pentru finantarea studiilor in UE, suntem in masura sa va sprijinim cu aplicarea la studii in strainatate, pentru anul de invatamant 2010/2011.

Elevii/studentii ce detin cetatenie dubla (buletin sau pasaport) cu un stat membru UE (inclusiv Romania si Bulgaria) sunt invitati sa depuna dosarele pentru admitere in peste 200 scoli (de la 16 ani), colegii si universitati in Marea Britanie si alte tari membre ale UE.

Programul prevede posibilitatea scutirii partiale sau totale la taxele de scolarizare (fara plata studiilor) in institutii publice (de stat). Lista institutiilor poate fi vizualizata pe www.excel.md in sectiunile tarilor respective.

Inscrierea candidatilor a demarat pe 1 Octombrie 2009 si va continua pana la 1 Martie 2010. Dosarele depuse in afara datelor limita vor fi considerate in masura disponibilitatii locurilor.

Elevii/studentii interesati se vor inscrie pentru o testare si consulatie (gratis) la biroul EXCEL la tel 224059 sau e-mail: office@excel.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *