Am conceput acest catalog ca un ghid util şi practic pentru voi şi l-am realizat într-un format care v-ar permite să-l răsfoiţi oriunde, fără a ocupa mult spaţiu şi a vă stânjeni. Aici găsiţi ofertele de studii prezentate de instituţiile de învăţământ de toate nivelurile şi treptele, precum şi de centrele naţionale şi internaţionale de instruire din republică. Noi vă oferim toată informaţia de care aveţi nevoie pentru ca, în cunoştinţă de cauză, să puteţi face o alegere potrivită pentru viitorul vostru.

Vă aşteptăm şi pe parcursul anului pe adresa www.admiterea.md, unde veţi găsi informaţii ample despre activităţile desfăşurate de instituţiile de învăţământ din republică şi de peste hotare, despre burse, training-uri, noutăţi din domeniul educaţional… Urmăriţi ştirile de pe site-ul www.admiterea.md pentru a fi la curent cu toate noutăţile ce ţin de organizarea şi desfăşurarea campaniei de admitere – 2009.

Suntem recunoscători partenerilor noştri – Ministerului Educaţiei şi Tineretului din Republica Moldova, tuturor instituţiilor de învăţământ, centrelor de instruire – care au contribuit la editarea acestui catalog. De asemenea, exprimăm mulţumiri pentru editarea catalogului şi Companiei Gilbert – singurul producător de apă inteligentă din republică.  

Acum, când sunteţi la o răspântie de drumuri, când urmează să luaţi o decizie importantă pentru cariera şi, respectiv, pentru viitorul vostru, acum ca niciodată aveţi nevoie de un sfat părintesc. Partenerii noştri sunt cei care, asemeni părinţilor, vin să vă povăţuiască cu înţelepciune, să vă sprijine şi să vă ofere informaţia de care aveţi nevoie pentru a deveni mai buni. Noi toţi, vă dorim succes şi noroc în calea pe care aţi pornit!
Cu mult drag, editorul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *