Ana Rosca este tânăra care va reprezenta Moldova la concursul internațional de frumusețe World Next Top Model Moldova 2016. Tânăra din Chișinău a fost aleasă în urma selecției naționale, organizată pe 11 mai în capitală.

Ana va participa, în perioada 14-31 mai 2016, la diferite evenimente ce țin de concursul de frumusețe, care se desfășoară în Beirut, Liban. Tânăra moldoveancă va concura cu alte 43 de participante din diferite țări ale lumii, se spune într-un comunicat remis de ExclusivEvent, scrie Kankan.md..

Moldoveanca este pasionată de modeling, lectură și sport și cunoaște trei limbi strănine, adică engleza, franceza și rusa. ”Competiția World Next Top Model este un vis frumos, devenit realitate. Trăiesc într-o țară cu tradiții moștenite de la străbuni și transmise din generație în generație. Ma simt onorată să mă aflu în această competiție. Voi reprezenta Moldova cu încredere și îmi voi asuma totodată responsabilitatea de a arăta că Moldova este o țară minunată, demnă de admirat și vizitat de către orice turist străin”, susține Ana Rosca.

Ana are 20 de ani, 1,80 m înălțime, și dimensiuni 91-61-89. Tânăra este studentă la Universitatea de Medicină ”Nicolae Testemițanu”, în anul 2, la Facultatea de Medicină Generală.

Detalii Foto

http://kankan.md/cat-de-sexy-este-tanara-din-chisinau-care-va-reprezenta-moldova-la-world-next-top-model-2016–foto—74462.html