Numărul unu: Succesul te va costa ceva.

Oamenii care doresc să aibă succesб în mod normalб nu se gândesc la ceea cât îi va costa.

Succesul vă va costa mult mai mult decât banii, dar cea ce nu le știți este cât de mult timp vă va costa …

Succesul vine cu un preț care în mod normal este mai mare decât ceea ce doresc cei mai mulți oameni să plătească.

Vedeți, succesul nu este ceva care vă este oferit gratuit. Succesul este ceva pe care trebuie să-l primiți. Și pentru a ajunge la el trebuie să fiți dispus să cedaţi.

Trebuie să vă puneți mai mult timp, trebuie să renunțați la mult mai mult somn decât v-ați gândit, trebuie să puneți mai mulți bani, din nou și din nou …

Nimeni nu vorbește despre asta, că mă va lua mult mai mult.

Am crezut că va lua 3 ani … bine, vreau să se întâmple în 3 ani, dar sunt dispus şi 9? Sunteți dispus să puneți în 12?

Oh, da, crezi că va costa doar 5.000 de dolari? Bine, minunat. Dar ești dispus să introduci 50.000 $ dacă te costă asta?

Doresti?

Numărul doi: Este o călătorie singură

Cel de-al doilea lucru de a obţine un succes pe care nimeni nu-l vorbește este că reușita poate fi, și la un moment dat va fi o călătorie foarte singură.

Există o perioadă în care reușești să faci totul în acest moment, totul în acest sezon, totul în acest proiect, totul în această experiență și oamenii din jurul tău nu ar putea să-l primească.

Și, uneori, nu numai că pot să se retragă din punct de vedere fizic și emoțional, că pot să se retragă în orice formă sau în fiecare mod sau că te poți retrage de la ei, astfel încât să devii un succes poate fi o călătorie singură.

Nimeni nu vorbește despre asta atunci când vă mențineți o viziune pe care nimeni altcineva nu o înțelege că sunteți singura majoretă a acestei viziuni, că sunteți singura paradă pentru această viziune și că nu înseamnă opriți parada și opriți majoreta pentru viziune. Înseamnă a continua și a continua până când alți oameni pot înțelege sunetul vocii tale, până când încă o persoană se alătură paradei.

S-ar putea să fii singura persoană care defilează pentru parada ta de mult timp. Încă paradă. Încă majorete. Încă marșul.

De atâta timp așteptat, necesar, aveam nevoie de familia mea pentru a obține viziunea cu mine.

Nu era treaba lor să obțină viziunea. Deoarece Dumnezeu nu le-a dat viziunea mea, Dumnezeu mi-a dat viziunea mea.

Deci, dacă așteptați ca alți oameni să vă aducă viziunea voastră … voi o numiți oricare alegeți, îl voi numi Dumnezeu … Dumnezeu ți-a dat o viziune.

Fiți dispuși să mergeți singuri. Fiți dispuși să aveți momente singure, ore, săptămâni și luni.

Fi dispus. Fii majoreta propriei tale parade până când altcineva se va alătura.

Numărul trei: dacă o faci pentru bani … Nu este succes.

Cea de-a treia parte despre a avea succes pe care nimeni nu o spune, pe care nu o auziți, este succesul măsurat doar de afaceri, doar cu bani câștigați, doar prin plăceri sau popularitate pe social media, atunci succesul va fi foarte gol și foarte foarte superficial și, extrem de neîndeplinit.

Dacă măsurați numai reușita prin contul bancar și numărul de plăceri și numărul de adepți și numărul de persoane care vă acordă premii, reacţiile pe social media pe care o aveți, apoi succesul va fi gol.

Lucrurile ce definesc ca fiind de succes au existat cu mult înainte de a te bucura de succes: relația cu familia ta, sănătatea din corpul tău, abilitatea de a-ți conduce brațul să ridice și ridică, abilitatea de a mirosi trandafirii și de a se bucura de râs râde până când vă doare burta, abilitatea de a avea credință și de a vă ruga și de a vedea și de a crede în nevăzut …

Cei mai mulți oameni se ocupă de aceste lucruri … pentru succesul monetar, pentru succesul popularității … ei fac comerț cu lucrurile care le fac viața să aibă succes.

Comercializează relații … Știu că am făcut o vreme. Am tranzacționat în relații, astfel încât să pot avea succes în afaceri. Am tranzacționat în cultivarea lucrurilor care mi-au dat viață cu mama mea, cu tatăl meu cu fiul meu și familia mea urmărind succesul.

Doar pentru a realiza odată ce am reușit să vreau să mă întorc și să fiu sigur că acele lucruri sunt de-a lungul călătoriei.

Succesul fără amintiri, succesul fără relații, succesul fără acele momente grozave care ne fundamentează nu este cu adevărat un succes. Este doar o felie de plăcintă. Cred că succesul are toată plăcerea.

Vreau sănătate.

Vreau relații.

Vreau spiritualitate.

Vreau finanțe.

Vreau dragoste.

Vreau tot, pentru că e un succes.

Dar nimeni nu vorbește despre drumul spre succes, de multe ori uitați și lăsați în urmă lucrurile care vor avea cea mai mare importanță.

Asigurați-vă că măsurați succesul prin barometrul corect.

Succesul este o experiență holistică. Nu este parțială, nu este compartimentală, este o experiență întreagă. Cele mai multe dintre lucrurile care vă vor convinge atunci când veți avea succes se află deja în jurul vostru, așteptând să fie aduse de-a lungul călătoriei.

Deci majoritatea oamenilor nu vor să vorbească despre asta. Pentru că ei nu vor să te împiedice să faci succes. Dar vreau să-ți spun despre asta, pentru că dacă vrei cu adevărat succes, atunci trebuie să știi despre asta.

Dacă acest lucru este prea mult pentru tine, nu faceţi. Dar dacă faceţi aceasta, porniţi-vă pentru experiența completă. Pregătiţi-vă pentru tot – pentru momentele singuratice, pentru anii costisitori.

Asigurați-vă că ați înțeles că, dacă nimeni altcineva nu vă vede viziunea, este pentru că acum viziunea voastră este să vă îngrijiți doar de voi și de voi.

Nimeni nu vrea să vorbească despre asta. Dar aș fi prea indiferent dacă nu am făcut-o. De ce?

Pentru că mi-aș fi dorit să-mi spună cineva.