În ultimii ani, probabil că fiecare tînăr din Moldova s-a gândit la posibilitatea de a pleca la muncă în Europa. Motivele pentru care oricine este dispus să plece sunt lipsa banilor și posibilitatilor de atingerea scopurilor.

Important este ca fiecare dintre noi să conștientizeze faptul că, decizia de a pleca, trebuie sa fie cântarita foarte bine, dar și de selectat minuțios compania care vă oferă acest job.

În ultimii 11 ani, mii de tinerii din Moldova ajung în Germania, UK, Franța, Olanda s.a, la muncă legală, sau studii gratuite prin intermediul Programului internațional de schimb cultural “Au Pair”.

Tinerii aplică la program indiferent de studii, virsta și de venituri, asa cum costul programului incepe de la 34 Eur și oferă Cazare Gratuită + bani de buzunar, călătoresc mult și își fac prieteni noi în toată lumea.

Programul este atît de raspîndit in rîndul tinerilor deoarece a devenit puntea de trecere de la sărăcie și disperare spre realizarea celor mai marețe vise.

Așa cum multe taxe consulare cresc și costul de plasare în majoritatea țărilor se majoreaza – Programul Au Pair anuntă majorarea prețului incepînd cu luna Ianuarie 2018.

Dacă ai între 18 – 28 ani, ai la dispoziție cel putin o luna sa aplici la program cu prețul vechi. Reușește să faci primul pas, completează formularulwww.joboffers.md și pregătește-te de un viitor așa cum ți-l dorești în țara care dorești.