De la tablete romanesti accesibile ca pret, pana la tablete ce pot concura cu usurinta cu iPad, anul 2013 a adus o multime de lansari pe acest segment.

Business24 iti prezinta o lista cu cele mai populare modele lansate in 2013, ce ar putea fi o investitie inteligenta in 2014.

Allview deschide lista

Brasovenii de la Allview au adus pe piata mai multe modele, dintre care unul , Viva Q7 Life, are procesor quad-core si care a obtinut peste 20.000 de puncte la testul AnTuTu Benchmark.

Viva Q7 Life pastreaza caracteristicile gamei Viva, iar procesorul Quad Core de 1 GHz face fata cu usurinta nevoilor de browsing si multitasking.

Odata cu evolutia jocurilor catre segmentul 3D, care au devenit printre cele mai cautate, cerintele din punct de vedere hardware au crescut. Cu aceasta tableta pot fi rulate jocuri 3D fluent, datorita procesorului grafic din dotare, ceea ce o recomanda utilizatorilor interesati de distractie. In acelasi timp, capacitatea de stocare poate ajunge la 32 de GB, putand fi extins prin SD card.

Pa langa design-ul atragator, un raport excelent calitate-pret recomanda aceasta tableta, fiind printre cele mai accesibile modele cu procesor Quad Core.

Testete AnTuTu Benchmark, unde Viva Q7 Life a obtinut peste 20.000 de puncte, o plaseaza in topul superior in ceea ce priveste raportul performanta/pret.

AnTuTu Benchmark este una dintre cele mai importante aplicatii cu ajutorul careia se testeaza performantele hardware ale device-urilor Android.

Modelul are inclusa functia Dual Display, care, prin conectarea device-ului, prin adaptorul Smart2 View, la un televizor care are port HDMI, permite urmarirea cu ajutorul player-ului 4 K din dotare, a doua continuturi diferite, cum ar fi un film pe televizor si o alta aplicatie, un messenger de exemplu, pe ecranul tabletei.

E-Boda are un model pentru business

La randul lor, si cei de la E-Boda au adus noi modele pe piata, pentru o pozitie cat mai buna, acoperind mai multe segmente.

Unul dintre modelele, Revo R85, cu display IPS de 7,85 inch, procesor Cortex A9 Quad Core de 1,6 Ghz, memorie RAM de 1 GB si procesor grafic Quad Core, permite si prezentari de business.

Carcasa din aluminiu are o grosime de numai 8,9 milimetri a obtinut un scor de 18.209 in benchmark-ul AnTuTu. Modelul permite rularea simultana a patru clipuri video la rezolutie maxima si are sistem de operare Android 4.2.

Pe langa tehnologia IPS, care permite utilizatorilor sa parcurga e-mailuri, documente, ziare, reviste sau carti electonice, acest model are aplicatia Documents to Go preinstalata, care poate fi folosita pentru citirea si editarea de documente de tip PDF, PPT, DOC sau XLS, direct de pe ecranul tabletei sau prin conectarea unei tastaturi.

Pentru a putea urmari un film, de exemplu, la HDTV, acest model are inclusa functia Wi-Fi Display. Deci televizorul poate fi folosit ca si monitor extern pentru tableta Revo 85, facilitand si prezentarile de business.

Evolio, tableta cu rezolutie 1280×800

Un alt producator roman, Evolio, nu s-a lasat asteptat, si in acest an a lansat mai multe modele de tablete, cel mai recent fiind X7, cu rezolutie de 1280×800, una dintre cele mai ridicate din piata.

Modelul se numarat printre cea mai performante tableta cu diagonala de sapte inch produsa de producatorii locali de tablete. Ecranul are la baza tehnologia IPS Super HD, si o densitate de 216 ppi.

Evolio X7, o tableta cu rezolutie de 1280×800. Vezi aici pretul

Caracteristicile superioare ale ecranului si ale celorlalte componente recomanda tableta X7 pentru vizionarea de videoclip-uri si filme la cea mai inalta calitate.

Pe langa o memorie memorie interna de 8 GB, X7 spatiul de stocare al acestei tablete poate fi extinsa cu 32 GB cu un card Micro SD. Modelul are un GB memorie RAM, iar conectivitatea poate f realizata prin bluetooth, prin modem extern 3G sau prin Wi-Fi. Detalii pe Business 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *