Ministerul Educației a publicat ierarhizarea programelor de studii, realizată de Asociația Universităților Europene. De acum, se va întocmi un astfel de top în fiecare an, pentru ca absolvenții de liceu să știe cât de performnată este facultatea spre care vor să se îndrepte.

Vrei să studiezi Matematica la o facultate foarte bună în acest domeniu? Ai patru opțiuni: Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, Universitatea din Craiova, Universitatea București și “Babeș Bolyai”, din Cluj- Napoca.

Evaluarea universităților și a programelor de studii s-a făcut pe baza următoarelor criterii: predarea și învățarea, cercetarea științifică, relația cu mediul extern, capacitatea instituțională. Cea mai mare pondere a avut-o, în acest caz, criteriul “predare și învățare”.Citiţi mai mult: TOPUL FACULTĂȚILOR: Vezi cât de bună e facultatea ta. Topul celor mai bune și al celor mai proaste programe de studii – Educaţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/topul-facultatilor-vezi-cat-de-buna-e-facultatea-ta-topul-celor-mai-bune-si-al-celor-mai-9480.html#ixzz1Zi5eKYze
EVZ.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *