Cristian Papanaga unul din castigatorii Concursului “Burse de Merit”, aduce un mesaj generatiei sale:

Stimaţi prieteni,  este un eveniment important pentru toţi cei, implicaţi în cea de-a XX –a ediţie a concursului “Burse de merit”!

Eleonore Roosevelt, afirma: viitorul aparține celor care cred în frumusețea propriilor vise. Considerăm aceste cuvinte un motto al generației noastre. Noi, tinerii, suntem cei care prin toată ființa noastră visăm și pas cu pas contribuim la edificarea acestor vise. Noi, tinerii, suntem exponenţii reformelor. Schimbările majore nu se fac în grupuri restrânse, ci la nivel de generaţie. O singură voce, puternică şi clară se face mai bine auzită, înţeleasă, respectată, decât mai multe, disipate, pierdute în zgomotul general!

Şansele vin o dată la generatie, este datoria noastră să nu ratăm aceste oportunităţi, iar fiecare tânăr poartă mantia invizibilă a responsabilităţii pentru viitorul ţării sale.

Concursului “Burse de Merit”, îi doresc o existenţă necondiţionată, deoarece Republica Moldova are tineri cu care se poate mândri. Le mulțumesc organizatorilor și partenerilor pentru implicare și devotamentul de care dați dovadă în susținerea tinerei generații!

Polyglot – școală de limbi străine

Un viitor sustenabil se construieşte alături de tineri!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=466262286904422&set=a.284866501710669.1073741826.100005619645793&type=3&theater