Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a anunţat, astăzi, rezultatele intermediare ale concursului de admitere la studii superioare integrate şi de licenţă pentru anul universitar 2019-2020. Astfel, 665 de persoane se regăsesc pe listele nominale ale candidaților care au promovat concursul intermediar de admitere.

Potrivit Comisiei de admitere, în perioada 23-28 iulie, candidații declarați admiși, care au optat pentru mai multe instituții de învățământ, trebuie să-și depună actele de studii în original. Dacă nu vor îndeplini condiția respectivă, aceștia vor pierde locul de studii, deja obținut, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și vor rata posibilitatea de participare la concursul final de admitere.

În același timp, persoanele care nu au promovat concursul intermediar, dar doresc să participe la concursul final, trebuie să depună în original actele menționate în art. 22 al Regulamentului de admitere, în termenele stabilite.

La 28 iulie, Universitatea va prezenta rezultatele finale ale admiterii la studii pentru anul universitar 2019-2020.

În cazul în care vor exista locuri neacoperite ca rezultat al sesiunii de bază, Comisia va organiza sesiunea suplimentară de admitere. Astfel, în perioada 30 iulie-2 august 2019, doritorii vor putea depune actele, iar în data de 5 august vor afla rezultatele.

Amintim că membrii Comisiei de admitere activează în Blocul didactic central (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), de luni până vineri, între orele 9:00-17:00, cu pauză între 13:00-14:00. Pentru informaţii suplimentare, apelaţi nr. de tel 022 205 153 sau accesaţi link-ul: