Luni, 16 iulie, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova inițiază procesul de admitere la studii superioare pentru anul universitar 2018-2019.

Astfel, în perioada 16-26 iulie, cei care doresc să devină medici sau farmaciști pot depune actele pentru participare la concurs la cea mai prestigioasă Universitate din țară, la următoarele specialități: Medicină generală, Medicină preventivă, Stomatologie, Farmacie și Optometrie.

Totodată, în acest an, Universitatea vine cu o nouă ofertă educațională – specialitatea Asistență medicală generală, cu o durată a studiilor de 4 ani. Programul are misiunea de a forma asistente medicale licențiate, care vor contribui la acoperirea universală cu servicii de îngrijire medicală și asistență în diagnosticare, tratament și reabilitare a bolnavilor și a persoanelor cu dizabilități, la sporirea calității serviciilor de promovare a sănătății și educație a populației privind prevenirea bolilor.

Actele vor fi depuse în incinta Blocului didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), între orele 9:00-17:00.

Rezultatele intermediare vor fi anunțate în data de 29 iulie, depunerea actelor în original – 30 iulie – 2 august, iar rezultatele finale vor fi anunțate la 5 august 2018.

Pentru mai multe informații cu privire la admitere accesați http://admitere.usmf.md/studenti-2 sau contactați reprezentanții Comisiei de admitere la nr. de telefon: 022 242 391 sau 022 205 153.