Camera de Comerț și Industrie France Moldavie (CCIFM) reunește majoritatea companiilor franceze implantate în Republica Moldova și este în contact permanent cu alte companii interesate de țară.

Aceste companii recrutează și caută deseori colaboratori care vorbesc limba franceză.

Pentru a fi mereu informați despre diferitele oferte de muncă pe care acestea le publică sau pentru a depune candidatura dvs., consultați în mod regulat site-ul CCIFM

Companiile publică pe site ofertele lor de muncă, însă dvs. veți avea posibilitatea de a depune candidatura dvs., care va fi înregistrată în Baza de CV-uri a Camerei, prin intermediul căreia veți fi puși în contact cu potențialii angajatori.

Mai mult decât atât, puteți să vă abonați la pagina de Facebook a CCIFM  sau la pagina sa Linkedinpentru a fi mereu la curent cu actualitățile sale.

APROPO

Alianța Franceză din Moldova este unul dintre membrii fondatori ai CCI France Moldavie.

Aceasta găzduiește sediul Camerei încă de la crearea sa.

Alianța Franceză vă propune o ofertă diversificată de cursuri de franceză adaptate obiectivelor dvs. și care vă oferă posibilitatea de a valida oficial atât nivelul dvs. de cunoaștere a limbii franceze cât și a limbii engleze, datorită testelor și diplomelor sale recunoscute la nivel internațional.